Реклама
Реклама
Реклама

В "Електронному атласі Москви" з'явилися нові панорами міста

Фото: dit.mos.ru

"Електронний атлас Москви" поповнився новими панорамами. Тепер в додатку доступна фотозйомка вулиць Москви за весну-літо цього року, повідомляє прес-служба департаменту інформаційних технологій.

В атласі також з'явився новий граф (сітка) доріг, завдяки якому можна ефективно вибудовувати маршрути по місту. Головне оновлення - це механізм "машини часу". Цього вдалося досягти завдяки фотозйомці вулиць за останні три роки. Останні панорами відрізняються максимальною докладністю. Таким чином москвичі можуть стежити за змінами в міській інфраструктурі.

Ще одним нововведенням електронного атласу став налагоджений механізм побудови маршрутів, а також пошук різних об'єктів інфраструктури: лікарень, шкіл, дитячих садів або центрів держпослуг.

Раніше стало відомо, що більше 20 тисяч користувачів завантажили "Електронний атлас Москви" за перший місяць після його випуску. Популярними категоріями виявилися велодоріжки, зони відпочинку біля води, місця для пікніка, футбольні поля і парки з Wi-Fi.

Посилання по темі

За допомогою програми можна знайти найближче відділення центрів держпослуг, лікарню чи школу, а також майданчики для активного відпочинку і спорту, держустанови, об'єкти культурної спадщини та соціальні служби. Для кожного об'єкта представлена ​​контактна інформація, телефони та години роботи.

Мобільний додаток "Електронний атлас Москви" можна завантажити безкоштовно на пристрої на базі платформ iOS і Android .