Реклама
Реклама
Реклама

У Сколково відкриті продажу нерухомості в житловому комплексі "Сколково Парк"

У Сколково відкриті продажу нерухомості в житловому комплексі "Сколково Парк"

У Сколково відкриті продажу нерухомості в житловому комплексі Сколково Парк

/ Квітень, 2013 / "Сколково Парк" - новий житловий комплекс преміум-класу, який реалізується компанією Millhouse (ТОВ "Міллхаус") в рамках масштабного девелоперського проекту в Сколково. Комплекс розташовується в безпосередній близькості від інноваційного центру та бізнес-школи Сколково і є унікальним об'єктом житлової нерухомості світового класу.

У житловому комплексі "Сколково Парк" одночасно ведеться будівництво шести корпусів клубного типу змінної висотністю від 7 до 9 поверхів. Будівлі виконані в сучасному архітектурному стилі і мають оригінальну вигнуту форму, з висоти пташиного польоту нагадує витончений пелюстка. У будівництві і обробці використовуються висококласні натуральні матеріали - скло, дерево, природний камінь. У житловому комплексі 442 квартири площею від 63 до 180 метрів. Загальна площа паркової зони "Сколково Парк" становить понад 400 гектар. У розпорядження жителів буде надано справжній англійський пейзажний парк, де за традицією незаймана природа буде межувати з творами ландшафтного дизайну. Він буде виходити на мальовничу набережну річки Сетунь і з'єднуватися з великим Мещерским природним лісопарком.

Автори проекту приділили особливу увагу екології і створенню на території сприятливого мікроклімату - автомобільний рух на території комплексу буде організовано в його підземній частині, там же буде розташована парковка на більш ніж 800 машиномісць. У надземної частини розташується гостьова парковка, пішохідні та велосипедні доріжки, рух по яких буде зручним і безпечним для жителів. Житловий комплекс "Сколково Парк" має прекрасну власною інфраструктурою: сучасні дитячі майданчики, ресторани, кафе, торгова галерея, а також власний англійський дитячий центр початкової освіти Atlantic International School, акредитований в Cambridge University. У межах крокової доступності знаходяться загальноосвітня Зарічна школа, відповідна найвищим міжнародним стандартам, Зарічна дитяча школа мистецтв, фітнес-клуб, в найближчому майбутньому будуть побудовані кілька дитячих садків. Територія житлового комплексу упорядкована об'єктами для відпочинку і спорту: велосипедні доріжки, лижні траси, спортивні майданчики для занять на свіжому повітрі. Крім того, в безпосередній близькості від комплексу розташувався гольф-клуб на базі 18-тілуночного чемпіонського гольф-поля класу Jack Nicklaus Signature. Комплекс "Сколково Парк" стане частиною нового, динамічно розвивається району Підмосков'я, що поєднує в собі сприятливу транспортну ситуацію і потенціал для формування напрямку з розвиненою бізнес-, освітньої та спортивною інфраструктурою. Унікальне сусідство житлового комплексу з інноваційним центром Сколково оцінять ті, хто звик бути в центрі бізнес-спільноти та інтелектуально-культурного середовища, а екологічність і зручна транспортна доступність району роблять "Сколково Парк" ідеальним для сімейного життя.
Ігор Пятібратов, начальник відділу девелопменту Millhouse, зазначає: "Проект поєднує в собі кілька безумовних переваг, що роблять його унікальним не тільки на ринку російської, а й світової нерухомості. З одного боку, комплекс є частиною нового району Підмосков'я з унікальною ділової та інтелектуальним середовищем, з іншого - він має всі атрибути елітної нерухомості: всі спортивні, освітні та торговельні об'єкти розташовані в межах крокової доступності. Важливо, що продажі в "Сколково Парк" почалися в той час, коли бо ьшая частина корпусів знаходиться на завершальному етапі монолітних робіт. Фактично, покупці мають можливість оцінити реальний конструктив будівель і на місці вибрати корпус, в якому вони хочуть придбати квартиру ".

Контактна інформація:
Skolkovo Park ( "Сколково-Парк")
Тел .: +7 (495) 777-55-54, +7 (926) 140-77-38
Адреса: Росія, 143000 Московська область, Одинцовський район, р.п. Заріччя, вул. Весняна, вл. 2
Email: [email protected]
Web: http://www.7775554.ru
Контактна особа: Алла Аксьонова

Millhouse LLC (ТОВ "Міллхаус")
Тел .: +7 (495) 961-13-07, +7 (495) 937-65-96
Факс: +7 (495) 961-13-08, +7 (495) 937-65-86
Адреса: 115035 Москва, вул. Садовницька, д. 4, стор. 1
Email: [email protected]
Контактна особа: Джон Манн (John Mann)