Реклама
Реклама
Реклама

ЖКГ і ПЕК. Супровід діяльності з обслуговування та експлуатації нерухомості, інфраструктурних активів

  1. Робота по стягненню дебіторської заборгованості, яка виникає при обслуговуванні і експлуатації об'єктів...
  2. Юридичний аудит договорів і будь-яких документів електро-, тепло-, газо-, водопостачання і водовідведення

Міжнародний рейтинг The Chambers Europe щорічно, починаючи з 2014 року, включає ІНТЕЛЕКТ-С в групу найуспішніших російських юрфірм (Band 1) в області комерційного права (General Business Law), особливо відзначаючи високий її рівень у всіх видах судових суперечок, в захисті інтелектуальної власності, супроводі IT-проектів, реєстрації товарних знаків, оподаткування, нерухомості, виконавче провадження.

Даний аспект діяльності ІНТЕЛЕКТ-С є різновидом послуг з юридичного абонентського обслуговування, але орієнтований, перш за все, на організації, у яких кожен день виникають питання, так чи інакше пов'язані з нерухомим майном у вигляді будівель, споруд, будівель, земельних ділянок, заміських селищ , комплексів нерухомого майна і т.п., об'єктів ПЕК.

найчастіше юридичні послуги нашій компанії допомагають керуючої компанії, експлуатуючої організації об'єктів нерухомості, а також учасникам інвестиційного проекту відчувати себе більш захищеними, підвищують оцінку якості девелопменту нерухомості в очах її справжніх або майбутніх власників.

Робота по стягненню дебіторської заборгованості, яка виникає при обслуговуванні і експлуатації об'єктів нерухомості, підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства

В ІНТЕЛЕКТ-С знають, що справжній бич ПЕК і ЖКГ, особливо за часів криз російської економіки, - неплатежі боржників, що сприймають ресурсопостачальними підприємства як джерело безоплатного кредитування.

Робота з дебіторською заборгованістю - одна з найактуальніших завдань, що стоять перед комунальними та енергетичними компаніями, часто явно непосильне, якщо здійснювати її в поодинці - своїми силами.

Ефективна і комплексна робота з дебіторською заборгованістю в сфері паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства з урахуванням галузевої специфіки (коллекторство, судове стягнення, виконавче провадження) - ще одна затребувана довірителями послуга ІНТЕЛЕКТ-С в рамках діяльності за юридичною осблужіванію інфраструктурних активів.

Юридичний аудит договорів і будь-яких документів електро-, тепло-, газо-, водопостачання і водовідведення

Досить часто людям доводиться стикатися з областю діяльності, абсолютно для них незнайомої і складною для розуміння, що не дає можливості захистити свої інтереси належним чином і скористатися всіма доступними правами у відносинах з контрагентом, що володіє великими знаннями. Сфера ПЕК і ЖКГ якраз належить до таких.

Найчастіше від незнання страждає споживач енергетичного або комунального ресурсу, якого або вводять в оману, або нехтують його інтересами, нав'язують невигідні умови договорів, в тому числі штрафи і неустойки.

Однак і самі енерго- і ресурсопостачальними компанії, складаючи договори, можуть піддати себе ризиків, коли вірне, здавалося б, рішення призводить до розглядів в суді, Федеральній антимонопольній службі та інших органах. У кращому випадку вони закінчуються зміною договору, а в гіршому - стягненням незаконно отриманих коштів і штрафами з боку контролюючих і регулюючих органів.

Перевірка фахівцями ІНТЕЛЕКТ-С договорів та інших документів дозволяє споживачу електричної, теплової енергії, газу або водних ресурсів заощадити час, не витрачаючи його на самостійне вивчення законодавства, адміністративної та судової практики, а енергопостачальним організаціям - отримати незалежну юридичну оцінку з боку.

ЖКГ

заходи

Міжнародний рейтинг The Chambers Europe   щорічно, починаючи з 2014 року, включає   ІНТЕЛЕКТ-С в групу найуспішніших російських юрфірм (Band 1) в області комерційного права (General Business Law), особливо відзначаючи високий її рівень у всіх видах судових суперечок, в захисті інтелектуальної власності, супроводі IT-проектів, реєстрації товарних знаків, оподаткування, нерухомості, виконавче провадження