Реклама
Реклама
Реклама

Синастрією Місяця і Урана: аспекти

  1. З'єднання Урана і Місяця в Синастрією
  2. Опозиція Урана і Місяця в Синастрією
  3. Квадратура Урана і Місяця в Синастрією
  4. Синастрією: cекстіль Урана і Місяця

Уран - далека трансцедентного планета, яка прагне до ізольованості і зверхності Уран - далека трансцедентного планета, яка прагне до ізольованості і зверхності. Людей ураніческіх типу прийнято вважати сильно зафіксованими на своєму его.

Уран - це планета революційних змін і сильних енергій. Ця планета завжди спрямована на досягнення нових вершин, в тому числі духовних. Люди, в гороскопі яких Уран грає важливу роль, потребують свободи і періодичного догляду від звичної реальності.

З'єднання Урана і Місяця в Синастрією

З'єднання Урана і Місяця забезпечує сильну зв'язок між двома партнерами, як на духовному, так і на енергетичному рівнях. Устремління людей мають один і той же вектор спрямованості, певний зв'язок між ними встановлюється вже в перші хвилини спілкування.

Але, так як людині з сильним Ураном періодично необхідні усамітнення, з часом він буде відправлятися в поодинокі подорожі, знаходити інші способи залишитися одному на деякий час. Якщо другий партнер, з сильною Місяцем, буде розуміти природу цих устремлінь, шлюб обіцяє бути міцним.

Опозиція Урана і Місяця в Синастрією

Для опозиції характерні відносини, що розвиваються за принципом маятника. Спочатку партнери будуть відчувати сильне взаємне тяжіння, захопленість один одним, бажання перебувати разом. Потім, емоційний фон (меланхолія, депресія) Місячної особистості почне відштовхувати партнера з сильним Ураном. У цей момент можливий короткий розрив, проте, незабаром, знову піде зближення. Такі пари мають кармічний зв'язок, як шлейф минулих втілень.

Якщо все ж відбувається остаточний розрив, партнери все одно будуть відчувати сильне взаємний потяг протягом багатьох років. Це може призводити до невдалих спроб відновити відносини.

Квадратура Урана і Місяця в Синастрією

Це найбільш напружений аспект. Головною проблемою стане емоційна несумісність. На несвідомому рівні людей буде притягувати один до одного, можлива сильна зв'язок на грунті сексу. Проблемою стане традиційність і сталість, з точки зору ураніческіх особистості, його Місячного партнера. Такі відносини в підсумку дуже недовговічні, але надають багато поживи для роздумів і досвід, який необхідно обом партнерам з користю для себе. Навіть після хворобливого розриву, магнетична прихильність залишається.

Синастрією: cекстіль Урана і Місяця

Секстиль Урана і Місяця призводить до того, що між людьми миттєво виникає непереборне, часто не до кінця усвідомлювала, потяг. Практично відразу виникає міцний і довговічний союз. Це пов'язано з тим, що в минулому житті ці люди мали зв'язку, які не опрацьовані до кінця і вимагають свого вирішення вже в цьому житті. В процесі відносин, людина з сильною Місяцем може починати відчувати дискомфорт, пов'язаний з періодичним бажанням ураніческіх особистості «йти в себе». Незважаючи на таке періодичне відсутність належної уваги, шлюб буде міцним і довговічний. При високому ступені особистої відповідальності, обидва партнери можуть винести зі свого союзу максимальну користь для антропологічних трансформацій і особистісного зростання.

У Синастрією, взаємодія Місяця і Урана в вигляді аспектів позначається, перш за все, на духовному, енергетичному та емоційному плані. При чому, сила магнетизму відчувається практично однаково сильно і при хороших і при напружених аспектах. Напружені аспекти (квадратура, опозиція) не є вироком для відносин. Вам необхідно звернутися до компетентного астролога , Щоб правильно визначити зони напруженості і знайти шляхи їх подолання.