Реклама
Реклама
Реклама

Дитячий табір «АРТЕК» смт. Гурзуф м.Ялта

  1. Звук на масових заходах доставка установка настройка
  2. Реконструкція житлових будинків і капітальний ремонт
  3. Системи каналізації, вентиляції, опалення та кондиціонування Беркут

Творити, розвивати, будувати, допомагати - наше призначення! Ми ніколи не говоримо «ні», а шукаємо можливості. Для втілення будь-якої ідеї замовника у нас працюють чотири тисячі творчих професіоналів в їх розпорядженні 117 організацій, техніки 150 одиниць. У корпорації працюють грамотні програмісти, які займаються розробкою дуже різних проектів. Команда співробітників корпорації - це наша гордість. Під нашим прапором працюють професіонали!

Під нашим прапором працюють професіонали

Ми беремо на себе вирішення багатьох проблем, які виникають під час будівництва та ремонту житлових будинків і громадських об'єктів:

  • На початковому етапі - технічну оцінку вимог замовника.
  • Проводимо весь підготовчий обсяг, тобто складання кошторисів, розрахунків, складання, а так само узгодження договорів.
  • Здійснюємо керівництво, контроль об'єктів, що будуються.
  • Координуємо всі роботи підрядника, суміжників.
  • Займаємося введенням в експлуатацію готового об'єкта, підготовкою всієї необхідної для цього документації.

Планування і проекти будівель і систем - ці питання вирішуються відділом проектування. Крім того, їх обов'язки включає в себе добірку обладнання, технічну консультацію і інспекцію, а так само здійснення авторського нагляду.

Сфера діяльності співробітників будівельно-монтажного відділу включає: земляні роботи, установка паль, заливши бетону, заключна обробка, монтаж обладнання, на завершальному етапі благоустрій території, установка систем каналізації, вентиляції, опалення.

Будівництво та ремонт житлових будинків ця діяльність, якою ми займаємося постійно, в тому числі капітальний ремонт і реконструкція. Відновлених нами житлових будинків і громадських будівель дуже багато в різних містах і регіонах Росії.

Звук на масових заходах доставка установка настройка

працівники « Медіа-Сервіс »(Що входить до складу корпорації), володіють майстерністю, досвідом, умінням налагоджувати: звукові, світлові та відеопроекційні інсталяції, світлодіодні екрани. З 2008 року, фахівці нашої компанії займаються налагодженням, обслуговуванням светозвуковой техніки.

Монтаж і установка мультимедіа систем, вироблені нашими фахівцями, відрізняється високою якістю виконання. «Медіа-Сервіс» дает100% гарантію на виконані роботи. До виконання подібних замовлень залучаються тільки висококласні професіонали, що працюють в «Медіа-Сервіс». Сьогодні наші співробітники можуть виконати будь-яке замовлення для організації дискотек, молодіжних клубів, великих концертних майданчиків або банкетного залу ресторану.

Реконструкція житлових будинків і капітальний ремонт

На початку кожного нового завдання про реконструкцію фахівці виїжджають на об'єкт для його огляду, уточнюють бажання замовника і тільки потім приступають до планування реконструкції, розрахунку витрат на матеріали, інструменти, техніку, оплату за працю. Для нас немає важких або нездійсненних завдань. Накопичений досвід в цій сфері дає можливість впоратися навіть зі складними ситуаціями.

В нашій галереї є фото, адреси об'єктів, де проводився капремонт і повна реконструкція будівель. Всі будинки після відновлення, придбали оновлений сучасний вигляд, а власники отримали можливість експлуатувати їх ще довгий час.

Якщо проводиться капітальний ремонт і реконструкція будівель, мають історичну цінність, ми продумуємо кожен крок з метою найбільшого збереження первозданної краси архітектури.

Системи каналізації, вентиляції, опалення та кондиціонування Беркут

Наші умільці виробляють весь комплекс послуг, починаючи з проектування інженерних комунікацій і далі проведення якісного монтажу. Ми з однаковою відповідальністю ставимося до установки опалення в приватному будові або високотехнологічного обладнання в концертному залі. Ставимося з розумінням, як важливо правильно продумати, а потім змонтувати системи опалення та кондиціонування в житловому будинку, офісі, кафе.

Проектні розрахунки настільки точні, що в процесі монтажних робіт майже не виникає труднощів. Наші фахівці точно за планом змонтують системи каналізації та вентиляції в лікарні, концертному залі або при монтажі «розумного будинку».

У корпорації « Беркут »Не прийнято говорити« це неможливо »- для кожної поставленої замовником завдання буде знайдено оригінальне рішення. Ваші ідеї - наше рішення!