Реклама
Реклама
Реклама

Андрій Пушкар ДТП - стало відомо про стан вижив спортсмена - Новини Рівного та Рівненської області - відео

Чинний чемпіон світу з армспорту на ліву руку у ваговій категорії до 70 кг Олег Жох знаходиться у важкому стані після аварії в Рівненській області, в якій загинув багаторазовий чемпіон світу Андрій Пушкар . Лікарі поки не дають втішних прогнозів рідним вижив спортсмена.

"Діагностовано складну об'єднану травму, забій головного мозку важкого ступеня, травми грудної клітини та перелом кінцівок. На даний час стан пацієнта залишається важким, він знаходиться на ШВЛ, є пряма загроза життю. Про оперативне втручання з приводу ЧМТ питання не стоїть, може бути проведена , найближчим часом, операція по стабілізації перелому кісток передпліччя ", - повідомив про ситуацію пацієнта завідувач нейрохірургічного відділення Микола Тимощук.

Instagram Олега Жоха

Нагадаємо, що 14 листопада близько 15 години автомобіль Citroen, за кермом якого перебував батько Жоха, через складні погодні умови виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. В результаті отриманих травм водій і пасажир легкового автомобіля Андрій Пушкар померли на місці, а Олег доправлено в місцеву лікарню у важкому стані. За життя Жоха продовжують боротися лікарі .

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!