Реклама
Реклама
Реклама

Іпотека для студентів в Краснодарі

01.06.2015

ВИ СТУДЕНТ, АБІТУРІЄНТ, МОЛОДИЙ СПЕЦІАЛІСТ, МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ?

У Вас в сім'ї є студенти, абітурієнти, старшокласники,
і Ви поставили собі за мету стати власником житла в місті,
де отримуєте освіту або працюєте -
тоді для Вас немає ситуації, при якій неможливо купити квартиру
за новою цільовою програмою
«КВАРТИРА ДЛЯ СТУДЕНТА»!
В рамках програми створені максимально вигідні та комфортні умови для придбання квартири.


Залишити заявку

ЦІЛЬОВА ПРОГРАМА «КВАРТИРА ДЛЯ СТУДЕНТА»!

Загальна інформація про програму «Квартира для студента»

  • Програма є єдиним продуктом інвестиційно-будівельних компаній об'єднання «ВКБ-Новобудови» і банку-партнера програми - КБ «Кубань Кредит».
  • Програма «Квартира для студента» була представлена ​​в адміністрацію і рекомендована до реалізації для студентів ВНЗ Краснодарського краю і Ростовської області.
  • Програма забезпечує можливість придбання квартири для студента або самим студентом із застосуванням великої кількості знижок і спеціальних умов, як з боку будівельних компаній, так і з боку банку-партнера.
  • У Програмі розглянуті всілякі варіанти платоспроможності покупця і, в залежності від цього, розроблені схеми взаємодії з придбання квартири!
  • Програма передбачає можливість отримання консультацій єдиного персонального менеджера як з банківських продуктів, так і по продуктам забудовника, що забезпечить максимальну збалансованість дій 3-х сторін: Покупець + ПРОДАВЕЦЬ + БАНК.
  • Завдяки перерахованих переваг, Програма дозволяє знайти варіант придбання квартири за будь-яких фінансових можливостях покупця, при наявності бажання мати власну нерухомістю в місті, в якому студент проходить навчання!

ВАРІАНТИ ПРИДБАННЯ КВАРТИРИ ЗАЛЕЖНО ВІД ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПОКУПЦЯ
У програмі передбачені 4 варіанти:

  1. Грошові кошти є в повному або майже повному обсязі - звернутися за телефоном 8 800 333 71 11 (безкоштовний по Росії), 8-863-201-88-01 (Ростов-на-Дону) або залишити заявку на сайті VKBN.RU ;
  2. Грошові кошти є в обсязі початкового внеску, іпотека можлива і бажана - звернутися по телефону 8-800-555-25-18 або залишити заявку на сайті www.kubankredit.ru;
  3. Грошові кошти є в обсязі початкового внеску, але іпотека неможлива або небажана - звернутися за телефоном 8 800 333 71 11 (безкоштовний по Росії), 8-863-201-88-01 (Ростов-на-Дону) або залишити заявку на сайті VKBN.RU ;
  4. Грошові кошти є в розмірі, недостатньому для початкового внеску, при цьому поставлена ​​мета придбання квартири в доступному для огляду майбутньому - звернутися за телефоном 8 800 333 71 11 (безкоштовний по Росії), 8-863-201-88-01 (Ростов-на-Дону ) або 8-800-555-25-18 для визначення часу і місця складання плану дій.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

СИСТЕМА ЗНИЖОК І СПЕЦІАЛЬНИХ УМОВ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОГРАМИ:

ВІД ЗАБУДОВНИКА:

  • Знижки до 1200 руб. з квадратного метра житла при пред'явленні оригіналу студентського квитка, довідки школяра або абітурієнта;
  • Надання безпроцентної розстрочки платежу;
  • Надання процентної розстрочки на більш тривалий термін;
  • Резервування квартири в будинку, після збору 80% суми початкового внеску на банківський вклад «Квартирне».

ВІД БАНКУ:

  • Початковий внесок по іпотеці - від 10 до 85%;
  • Ставка по іпотеці - 7,99% річних;
  • Відсутність необхідності страхування життя і здоров'я;
  • Застосування істотно зниженою відсоткової ставки на частину об'єктів - від 7,99% річних, за перший рік користування кредитом, на окремі об'єкти по продукту «Новобудова від партнерів» банку «Кубань Кредит»;
  • Ухвалення у вигляді джерела підтвердження доходу, довідки за формою Банку;
  • Можливість використання материнського капіталу в якості початкового внеску або для погашення основного боргу, а також:
    • Можливість участі в угоді одного з позичальників зі стажем роботи на останньому місці роботи від 3-х місяців;
    • Надання споживчого кредиту на 1,5% нижче поточної ставки;
    • Надання відстрочки оплати основного боргу до терміну здачі будинку в експлуатацію;
    • Застосування довгострокового (3-річного) депозитного рахунку для акумулювання грошових коштів, з якого можна перерахувати суму на початковий внесок за квартиру без втрати%.

Для реалізації програми виділяються малогабаритні квартири-смарт, а також 1 і 2-кімнатні квартири невеликої площі з повною внутрішньою обробкою в будинках класу «економ», «комфорт» і «комфорт +» в містах Краснодарського краю і Ростовської області: Краснодар, Ростов на-Дону, Анапа, Новоросійськ, Геленджик, Армавір, Кримськ, Сочі, Слов'янськ-на-Кубані, з наявних 9000 квартир Об'єднання забудовників Півдня «ВКБ-Новобудови».

Наші забудовники - найбільші підприємства галузі, які мають багаторічний позитивний досвід роботи і будують якісне житло. В об'єднання "ВКБ-Новобудови" входять наступні компанії забудовників: ТОВ "Бауінвест", ТОВ "Бізнес-Інвест", ТОВ "Діловий Світ", ТОВ "КраснодарСтройГрупп", ЗАТ "Кубанська марка", ТОВ "Мастерстрой", ТОВ "ІБК" наше місто ", ТОВ" ОБД-Ріелт ", ВАТ" Ростовське ".

Для участі в акції залиште свій контактний телефон або задайте свої питання, якшо по кнопці "ПОСТАВИТИ ЗАПИТАННЯ". Для отримання більш докладної інформації ви також можете звернутися в наші центри продажів:
  • Фірмовий центр продажів "Краснодарський" 8 800 333 71 11 (безкоштовний по Росії),
    м Краснодар, вул. Червоноармійська, 36 (Д).
  • Фірмовий центр продажів "Ростовський": 8-863-201-88-01 (Ростов-на-Дону),
    м Ростов-на-Дону, пр-т Ворошиловський, д. 12 (Б), 2 поверх.

задати питання


ВИ СТУДЕНТ, АБІТУРІЄНТ, МОЛОДИЙ СПЕЦІАЛІСТ, МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ?