Реклама
Реклама
Реклама

Москвич взяв людей в заручники через квартирне питання

За даними ЗМІ, у чоловіка раніше виник конфлікт з людьми, які заселилися в його квартиру і створювали умови для його виселення За даними ЗМІ, у чоловіка раніше виник конфлікт з людьми, які заселилися в його квартиру і створювали умови для його виселення   Фото: ТАСС   Чоловік, який захопив у заручники в квартирі на сході Москви сім'ю з трьох осіб, затриманий

Фото: ТАСС

Чоловік, який захопив у заручники в квартирі на сході Москви сім'ю з трьох осіб, затриманий. Як повідомили в МВС, жінка і дитина не постраждали. Третій заручник - чоловік - в результаті нанесених поранень помер на місці.

Джерело в правоохоронних органах повідомило ТАСС , Що конфлікт в квартирі міг статися через майнового спору. За попередніми даними, син, який перебував в конфлікті з батьком, продав половину квартири стороннім людям, які, в свою чергу, почали виселяти батька з житлоплощі.

За інформацією агентства, батько звертався в поліцію, але не отримав жодної реакції. Наскільки часто проблеми власників одного і того ж приміщення призводять до подібних конфліктів?

48-річний чоловік писав на своїй сторінці в «Однокласниках», що став жертвою чорних ріелторів і хоче поспілкуватися зі співробітниками поліції, так як вони нібито не захистили його від дій шахраїв. Щоб привернути увагу до своєї проблеми, він і взяв в заручники людей.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Наскільки часто проблеми власників одного і того ж приміщення призводять до подібних конфліктів?
Ru в ваші джерела новин?