Реклама
Реклама
Реклама

Чи змінять Савченко запобіжний захід: рішення буде прийнято 27 серпня


У понеділок 27 серпня о Шевченківському районному суді Києва розглядатиметься питання про зміну запобіжного заходу для народного депутата Надії Савченко, заарештованої за підозрою в підготовці теракту
У понеділок 27 серпня о Шевченківському районному суді Києва розглядатиметься питання про зміну запобіжного заходу для народного депутата Надії Савченко, заарештованої за підозрою в підготовці теракту.

«На розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва подано клопотання про зміну запобіжного заходу Савченко Н.В. Розгляд зазначеного клопотання призначено на 27 серпня 2018 о 10 год. 30 хв. », - інформує в Фейсбуці прес-служба суду.

Нагадаємо, днями в тому ж суді частково задоволено клопотання прокуратури про продовження арешту Володимиру Рубану , Якого підозрюють у підготовці терактів і державного перевороту. Під вартою він пробуде до 8 вересня, в той час як прокуратура клопотала про зміст Рубана під арештом ще 60 діб ..

Інші новини по темі: ГПУ і СБУ закінчили розслідування справи Савченко - Рубана

В СБУ продемонстрували арсенал зброї, вилученої в ході розслідування справи Савченко - Рубана.

Про арешт фігурантів справи і про пред'явлених їм звинуваченнях читайте більше в статті «2000»: За кого вони мають українців?

Читайте останні новини про ситуацію в Україні та світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram