Реклама
Реклама
Реклама

В Астані розпочався прийом документів на орендне житло від КІК

Подати документи можна буде до 29 травня на порталі e.astana.kz. Подати документи можна буде до 29 травня на порталі e

В Астані розпочався прийом документів для придбання орендного житла через АТ "Іпотечна організація" Казахстанська іпотечна компанія ", передає Kazpravda.kz з посиланням на сайт акімату столиці.
"У період з 25 по 29 травня 2015 року (включно) здійснюється прийом документів для участі в Програмі розвитку регіонів до 2020 року за напрямом" Житло АТ "ВО" КІК ". Для реалізації в оренду з викупом передбачені 52 квартири, з них: 23 - однокімнатні квартири площею від 39,2 до 42,1 кв. м; 25 -двухкомнатних квартир площею від 58,7 до 69,5 кв. м; 4 - трикімнатні квартири площею від 75,2 до 79,1 кв. м " , - йдеться в повідомленні.
Взяти участь в даному напрямку програми можуть тільки особи, які перебувають на обліку потребуючих житло, за наступними категоріями: багатодітні сім'ї; неповні сім'ї; сім'ї, що мають або виховують дітей-інвалідів; діти-сироти, діти, які залишилися без піклування батьків; оралмани; державні службовці; військовослужбовці; співробітники спеціальних державних органів; працівники бюджетних організацій.
Відповідно до умов програми прийом документів ведеться тільки через веб-портал e.astana.kz з використанням електронного цифрового підпису заявника і завершиться 29 травня 2015 року в 00,00 годин.
Час роботи порталу - цілодобово.
Умови участі в програмі, перелік документів та інструкція по подачі заявки опубліковані на офіційному сайті Управління житла www.uzh.astana.kz.

Підписка

Скопіювати код