Реклама
Реклама
Реклама

Стаття 17. Зміна орендної плати. 1. Ставка орендної плати визначається на весь фінансовий рік, якщо інше не передбачено законом, наказавши або визначив необхідність перегляду ставки орендної плати.

  1. Наступна стаття »

Норми цього пункту не поширюються на ситуацію зміни виду діяльності орендаря (суборендаря) протягом фінансового року.
При зменшенні величини орендної плати в результаті такого перерахунку орендодавець має право ввести зазначені зміни не раніше початку нового фінансового року.
2. При укладенні договору оренди передбачається підготовчий період, необхідний орендарю для організаційно - технічної підготовки об'єкта оренди до експлуатації. Тривалість підготовчого періоду для договорів короткострокової оренди - не більше місяця, для договорів середньостроковій і довгостроковій оренди становить не більше 3 місяців, якщо інше не визначено умовами договору оренди. Орендна плата в підготовчий період стягується на рівні мінімальної ставки. Норми частини першої п. 1 цієї статті не поширюються на дану ситуацію зміни ставки орендної плати протягом фінансового року.
3. Щорічні зміни в бік збільшення або зменшення до діючої ставки орендної плати, проіндексованої з урахуванням встановленого рівня інфляції, не можуть перевищувати 7 відсотків у валюті обчислення.
4. Зміни порядку визначення орендної плати, методик і коефіцієнтів розрахунку, базових ставок орендної плати можуть здійснюватися не пізніше ніж за 90 днів до початку фінансового року і підлягають публікації в засобах масової інформації міста.

Наступна стаття »
До тексту закону »
Норми цього пункту не поширюються на ситуацію зміни виду діяльності орендаря (суборендаря) протягом фінансового року

Читайте також

Популярні документи