Реклама
Реклама
Реклама

Для тих, хто планує покупку кондомініуму

  1. Існує думка, що інвестиції в кондомініуми - це доля багатьох людей, у яких є зайві гроші. Але таке...

Існує думка, що інвестиції в кондомініуми - це доля багатьох людей, у яких є зайві гроші. Але таке уявлення помилкове. Хто ж насправді володіє кондомініуму «Райзінг Плейс»?

Орендний бізнес - це, якщо говорити просто, покупка квартири і здача її в оренду для отримання орендного доходу. Відрізняючись достатньою стабільністю, здача квартири в оренду, з іншого боку, як і будь-який інший бізнес, вимагає точного прогнозування на довгостроковий період і прийняття відповідних заходів. Крім того, орендний бізнес одночасно є і способом інвестування. Отже, що ж являє собою здача кондомініуму в оренду?

Здача кондомініуму в оренду на увазі не тільки переваги, а й витрати на придбання та управління, а також всілякі ризики. Тут ми розповімо вам про проблеми, пов'язані з орендним бізнесом, для того, щоб ви були готові і могли при необхідності вжити необхідних заходів.

При появі інтересу до орендного бізнесу виникає природне запитання про те, з чого почати і що робити далі. Тут ми розповімо вам про порядок дій зі збору інформації, вибору партнера (компанії, що продає кондомініуми для інвестицій), покупці і управління.

Ознайомившись з механізмом орендного бізнесу і процесом покупки кондомініуму, пропонуємо вам перейти до теми доходів і витрат. Введіть передбачувані вартість кондомініуму і суму орендної плати і ви отримаєте приблизний розклад. Радимо вам звертати увагу на збалансованість доходів і витрат. Також рекомендуємо вам ознайомитися з реальними прикладами наших клієнтів, порівнюючи їх мотиви покупки нерухомості і стиль ведення орендного бізнесу з вашими власними.

Також рекомендуємо вам ознайомитися з реальними прикладами наших клієнтів, порівнюючи їх мотиви покупки нерухомості і стиль ведення орендного бізнесу з вашими власними

Хто ж насправді володіє кондомініуму «Райзінг Плейс»?
Отже, що ж являє собою здача кондомініуму в оренду?