Реклама
Реклама
Реклама

Оренда квартир в Херсоні. Ціни і прогнози на 2018 рік

Що рік прийдешній готує українцям на ринку оренди нерухомості. Які сюрпризи чекають квартиронаймачів і орендодавців в Новому році. Чи зросте ціна за оренду квартир і на скільки? Як не переплачувати за знімне житло. Всі ці питання дуже актуальні для 40% жителів України, які не мають власного житла і змушені орендувати його з якихось причин.

Істотної зміни цін на оренду нерухомості в 2018 році не буде, запевняють українців експерти ринку нерухомості. Можливо невелике підвищення ціни у другій половині року. За умови економічного зростання показник складе приблизно 10%. Серйозних стрибків, які були на ринку оренди нерухомості в 2015 році точно не передбачається, обіцяють експерти.

Середня ціна на оренду однокімнатної квартири становить від 2500 до 4000 гривень за Україну. У Херсоні зняти квартиру з гідним ремонтом можна за 2500-3000 грн.

У Херсоні   зняти квартиру   з гідним ремонтом можна за 2500-3000 грн

Ключову роль для здачі в оренду зіграє район, близькість до центру. Важливим показником так само залишаються суми за комунальні платежі. З огляду на, що тарифи продовжують зростати, а орендарі вважають за краще не переплачувати за них. Тому охочіше знімають квартиру з невеликим метражем. Однак квартири з площею більше 60 квадратних метрів так само користуються попитом. Особливо, якщо квартира перебувати в будинку не з центральним, а з індивідуальним опаленням. Або в житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою.

Хорошу квартиру можна зняти, звернувшись за допомогою в агентство нерухомості або сплативши послуги ріелтора. Можна, так само знайти квартиру самостійно, скориставшись для цього дошкою оголошень OBYAVA. ua . Все частіше українці використовують саме інтернет ресурси для пошуку нерухомості, відзначають експерти.

Склалася позитивна тенденція укладення договору на оренду житла і комерційних приміщень. Власники нерухомості віддають перевагу постійним орендарям. Переглядають ціну не більше рази на рік. Або знижують ціну на оренду квартири в опалювальний період на 15-20%. Така практика теж не рідкість.

Ціни на оренду комерційних приміщень можуть змінитися лише в разі зростання курсу валюти. У будівлі бізнес центру або торгового центру ціна квадратного метра прив'язана до долара. Підшукати вдалий варіант для власного бізнесу можна на безкоштовній дошці оголошень OBYAVA. ua .

В цілому, прогноз для ринку оренди нерухомості, вельми оптимістичний як для українців, які орендують так і для тих, хто здає в оренду свої квадратні метри.

Чи зросте ціна за оренду квартир і на скільки?