Реклама
Реклама
Реклама

Альона Апіна: «Так, я розлучаюся!»

Екс-солістка групи «Комбінація» познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще на зорі кар'єри. У 1991 році Альона Апіна вийшла заміж за свого продюсера Олександра Іратова. Пара прожила разом 25 років, у подружжя підростає дочка - 14-річна Ксюша. Їх шлюб здавався міцним. Але, на жаль, все ж не пройшов випробування часом: в Мережі поповзли чутки, що пара розлучається. Те, що вони з чоловіком розлучилися, підтвердила сама співачка, написавши відвертий і сумний пост в своєму Інстаграме.

- Так, я подаю на розлучення, - повідомила 51-річна Олена на своїй сторінці. - Цей період мого життя завершується. Він був дуже великий і для багатьох з вас дуже красивим. Але життя набагато мудріше багатьох з нас. У нас з Олександром немає ніяких розлучника і немає ніякої великий глобальної причини для цього кроку. Просто прийшов час. Дякую вам всім за участь і хвилювання. І постарайтеся поменше це обговорювати. Сьогодні найголовніше - це трохи менше доставити проблем нашої дочки. Все інше не змінити. Та й життя на цьому не закінчується.

Алена опублікувала в своєму блозі спільний знімок з колишнім чоловіком - фотографія розірвана навпіл, немов доводячи, що примирення між ними неможливо.

Екс-солістка групи «Комбінація» познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще на зорі кар'єри

ТАК. Я ПОДАЮ НА РОЗЛУЧЕННЯ. Цей період мого життя завершується.

Зараз всі сили Олени спрямовані на те, щоб захистити свою дочку від переживань і зайвої уваги. Співачка ніколи не приховувала, що дочку їй народила сурогатна мати. Лікарі поставили артистці діагноз «безпліддя», однак Олені прийшли на допомогу сучасні технології. Новонароджену дитину чоловік запропонував назвати на честь першої пісні Апіної, яка принесла їй успіх - «Ксюша - спідничка з плюшу».

Навряд чи після розлучення Олександр Іраті залишиться продюсером колишньої дружини. Швидше за все, він зосередить сили на своєму основному місці роботи: 59-річний Іраті - головний редактор Головної редакції музичних програм Дирекції художні тв енного мовлення і кінопоказу каналу «ТВ Центр».

Подружжя завжди здавалися ідеальною парою. На фото - Апіна і Іраті з донькою Ксюшею на фестивалі "Кінотавр" у 2004 році. фото: Лариса КУДРЯВЦЕВА / ЕГ

За словами Олени, у них з чоловіком більше немає спільних інтересів, і фактично вони стали один одному чужими. Співачка багато часу і сил віддає вихованню дочки. Ксюша вчиться музиці і непогано співає - іноді вона виходить разом з мамою на сцену. Щоб допомогти дочці в навчанні Апіна навіть пішла викладати в музичну школу, де вчиться Ксенія - під її керівництвом були два класи, які вона вчила грати на піаніно. Нагадаємо, Олена закінчила Саратовське музичне училище по класу фортепіано і, поки не потрапила в шоу-бізнес, працювала акомпаніатором.

Альона Апіна з чоловіком і донькою. Фото: Інстаграм.