Реклама
Реклама
Реклама

Зовсім інший рівень житла в Миколаєві: На Намиві здали в експлуатацію перший будинок ЖК «Апельсин»

У Миколаєві на території мікрорайону Намив у встановлений термін здали в експлуатацію перший будинок сучасного житлового комплексу «Апельсин», і найближчим часом мешканці заселяться в нові і комфортні квартири У Миколаєві на території мікрорайону Намив у встановлений термін здали в експлуатацію перший будинок сучасного житлового комплексу «Апельсин», і найближчим часом мешканці заселяться в нові і комфортні квартири.

ЖК «Апельсин» - це 10-поверховий цегляний, утеплений по всьому фасаду будинок з облаштованим і захищеним двором, дитячим майданчиком, зоною відпочинку, а також передбаченими для автомобілів мешканців паркувальними місцями.

Біля кожного під'їзду облаштований пандус, а всередині - спеціальний підйомник до ліфта для людей з інвалідністю або мешканців з маленькими дітьми. У квартирах встановлені газові двоконтурні котли ( «Bosch») для індивідуального опалення та гарячої води. До будинку підведені всі комунікації.

До будинку підведені всі комунікації

Варто відзначити, що 92% квартир будинку вже реалізовано. Старт будівництва нової черги житлового комплексу відбудеться восени поточного року, а завершити її планують до закінчення першого кварталу 2019 го.

Як розповів представник ТОВ «Сайлент-Девелоп» Роман Сербенов, девіз їх команди - швидкість виконання робіт не на шкоду якості, а тому перша черга ЖК «Апельсин» була здана в строк і без єдиної скарги інвесторів, що сьогодні особливо поширене в Миколаєві.

Як розповів представник ТОВ «Сайлент-Девелоп» Роман Сербенов, девіз їх команди - швидкість виконання робіт не на шкоду якості, а тому перша черга ЖК «Апельсин» була здана в строк і без єдиної скарги інвесторів, що сьогодні особливо поширене в Миколаєві

За його словами, при будівництві будинку були дотримані всі будівельні норми і існуючі правила, використовувалися виключно сертифіковані матеріали. При цьому перевага віддавалася перевіреним світовим брендам - ​​«Knauf», «REHAU» і «AEROC».

- Наприклад, при кладці зовнішніх стін будинку ми використовували цеглу тільки м-200, штукатурку - від світового виробника «Knauf», вікна - німецькою технологією «REHAU», енергозберігаючі склопакети, між стеклами закачаний спеціальний газ аргон, - зазначив він.

Особливу увагу забудовник приділив безпеки та благоустрою прибудинкової території, адже завдання стояло - створити максимально комфортні умови для людей.

- Ми захистили територію. Поставили відеоспостереження. І кожен мешканець за наявності смартфона може встановити програму і переглядати на екрані свого телефону весь периметр території житлового комплексу. Відеоспостереження працює в режимі веб-камери, плюс є ще можливість запису на протязі двох тижнів, - додав Роман Сербенов.

Відеоспостереження працює в режимі веб-камери, плюс є ще можливість запису на протязі двох тижнів, - додав Роман Сербенов

Представник генпідрядника ( «Миколаївпромбудмонтаж») в свою чергу зазначив, що ЖК «Апельсин» будували для майбутніх мешканців, як для себе.

- Ми вже близько 10 років будуємо житлові висотні будинки, і в даному проекті спочатку був кардинально новий підхід. Починаючи з архітектурної частини проекту, закінчуючи вибором технологій виконання і будматеріалів, де акцент в першу чергу ставилося на якості. Що стосується архітектурної частини, то, наприклад, ні в одному новобудові ви не побачите такі просторі холи на кожному поверсі, як в ЖК «Апельсин». Скажу відверто, це серйозно впливає на собівартість, але замовник пішов на ці витрати заради того, щоб в цілому вийшов хороший продукт для потенційних і майбутніх клієнтів, - розповів він.

Скажу відверто, це серйозно впливає на собівартість, але замовник пішов на ці витрати заради того, щоб в цілому вийшов хороший продукт для потенційних і майбутніх клієнтів, - розповів він

Управитель ЖК «Апельсин» Дар'я Лазарєва зазначила, що, звичайно, будинок, якому 25 років, і тільки побудувати будинок - це дві великі різниці. Але що особливо важливо, на її думку, в даному випадку помітно, що в пріоритеті у забудовника було виконання соціальної функції.

- Зовсім інший рівень житла в Миколаєві. Комфорт, якість, надійність, безпеку. Будемо сподіватися, що цієї високої планки будуть далі дотримуватися всі забудовники, - додала вона. - Це соціально-відповідальний бізнес.

До слова в подарунок жителям мікрорайону від РК «Апельсин» до 20 вересня у дворі сусіднього будинку з'явиться новий дитячий майданчик.

- Наша сім'я купила квартиру в цьому будинку, - розповів один з майбутніх мешканців комплексу Сергій. - Ми дуже задоволені якістю і оснащенням квартири. Є автономне опалення, енергозберігаючі вікна, металеві двері, стяжка ... А все інше - залежить вже від дизайнерського підходу. Ми задоволені.

За його словами, діти вже облюбували майданчик у дворі, а їх з дружиною особливо «підкупило» те, що будинок новий з чистими і затишними під'їздами.

Подружня пара Галина і Володимир зізнаються, що «закохалися» в цей будинок з першого погляду.

- Цей будинок такий хороший. Коли я приїхала сюди, будинок ще тільки починався будується. І мені сподобалося саме розташування будинку, що він стоїть на сонячній стороні, квартири дуже світлі. Ми відразу з чоловіком продали свою квартиру, щоб переїхати сюди. У під'їзді світло, затишно, просторі холи. Тут і жити хочеться. Зроблено для людей, - поділилася Галина.

Ще одна власниця квартири в ЖК «Апельсин» Валентина назвала свій новий будинок «веселим, симпатичним і молодіжним». Особливо вона відзначила актуальну як для нинішніх часів планування квартир: досить просторі, але компактні кімнати, що означає - відсутність зайвого простору і додаткових витрат на відплату «комуналки».

- Новий будинок є новий будинок. Поки все красиво, свіжо. Дуже багато значить індивідуальне опалення. Це один з тих моментів, на які ми звертали увагу при виборі квартири. А в цілому - чудовий будинок, нам подобається все, - додала вона.