Реклама
Реклама
Реклама

Дитячий садок «Антошка» відчинив свої двері для дошкільнят в Жовтневому районі

17 жовтня 2012 16:08 17 жовтня 2012 16:08   Глава Адміністрації міста Єкатеринбурга Олександр Якоб і глава адміністрації Жовтневого району Валерій Строшков в середу, 17 жовтня, урочисто відкрили дитячий садок «Антошка» на вулиці Мічуріна, 100 «а»

Глава Адміністрації міста Єкатеринбурга Олександр Якоб і глава адміністрації Жовтневого району Валерій Строшков в середу, 17 жовтня, урочисто відкрили дитячий садок «Антошка» на вулиці Мічуріна, 100 «а».

Після яскравого барвистого виступу дошкільнят завідуюча дитячим садком провела для Олександра Якоба і почесних гостей екскурсію.

Капітально відремонтований дитсадок №330 є окрема будівля і кілька груп короткочасного перебування дітей, які обладнані поблизу з дитячим садом в п'ятиповерховому житловому будинку на Мічуріна, 76.

На першому поверсі основного дитячого садка розташована дитяча група, сучасний харчоблок з різними цехами і невеликим складом для зберігання харчових продуктів, медичний блок та ізолятор. Ще дві дитячі групи і просторий актовий зал розмістилися на другому поверсі.

Устаткування дитсадка, починаючи з дитячої корпусних меблів в групах і закінчуючи технікою в пральні, медичному кабінеті і харчоблоках, відповідає всім необхідним вимогам і нормам. На території, прилеглій до будівлі дитсадка, облаштовані сучасні прогулянкові та спортивний майданчики.

Оновлене дошкільний заклад зможуть відвідувати 60 дітлахів віком від 3 до 7 років. Як розповів Олександр Якоб, Адміністрація Єкатеринбурга робить все можливе, щоб якомога більше екатеринбургских дітлахів відвідували дитячий сад, і дане дошкільний заклад яскраве тому підтвердження. «В даному випадку нормативи дозволяють дошкільної установи прийняти 75 дітлахів замість 60, як планувалося раніше. Ще дві групи з короткочасним перебуванням, які розташовані в житловому будинку неподалік від основного дитячого садка і в яких також було проведено капітальний ремонт, приймуть дітей, можливо, в дві зміни », - зазначив Олександр Якоб.

Нагадаємо, дошкільний навчальний заклад 1961 року побудови відноситься до числа перепрофільованих дитячих садків. Раніше в цій будівлі знаходився правовий ліцей імені О.Р. Кастеля. У 2011 році будівельники зайшли на об'єкт. В ході ремонтних робіт фахівці виконали перепланування, відремонтували покрівлю та фасад і провели внутрішні оздоблювальні роботи.


Фото: Ірина Лук'янова


Ключові слова: олександр Якоб , валерий строшков , дитсадки

Прес портрети: Олександр Якоб

Матеріали по темі