Реклама
Реклама
Реклама

Анна Снаткіна видала заміж молодшу сестру

(Казань, 13 жовтня, «Татар-інформ»). Зірка серіалу «Тетянин день» Анна Снаткіна видала заміж свою молодшу сестру Марію. Енергійна актриса особисто (Казань, 13 жовтня, «Татар-інформ») займалася підготовкою весільного торжества, починаючи від вибору сукні та закінчуючи святковим банкетом після реєстрації.
Магічна дата весілля - 10.10.10 - також була обрана не випадково - в цей день побажали одружитися ще 200 столичних пар. Один з найкрасивіших загсів Москви - Грибоєдовський палац одруження № 1, незважаючи на традиційний вихідний день у неділю, все-таки відкрив для закоханих потерті двері.
Незважаючи на те, що весільний кортеж Снаткіна виїхав з дому за 2,5 години до призначеного часу реєстрації, молодята все одно запізнились на початок церемонії на цілих 40 хвилин. Через величезне скупчення розкішних машин і лімузинів Малий Харитоньевский провулок, де знаходиться загс, в цей день був паралізований для руху автотранспорту.
Першою в дверях загсу з'явилася Анна Снаткіна , Одягнена в розкішне бордове плаття, схоже на наряд середньовічної дами. З боку здавалося, саме вона керує всім весільним процесом. Пропустивши вперед ще кілька пар, молода наречена і сестра 27-річної Анни Снаткіної Марія з нареченим Денисом все ж зуміли зареєструвати свій шлюб. На церемонію одруження були запрошені тільки найближчі друзі та родичі - всього близько 10 осіб.

Весільний кортеж складався з одного лише лімузина, все решта гостей приїхали на власних авто, заздалегідь прикрашених різнокольоровими стрічками, сердечками і написами «Весілля», пише «Life Showbiz».
На виході з Грибоєдовське молодят за традицією зустрічали пелюстками троянд, рисом і доларовими купюрами. Молодим також запропонували запустити в небо голубів, але знаменита сестра нареченої відповіла тверде «ні». Коли ж зазвучали традиційні крики «Гірко!», Розкапризувався наречений. «Які ще гірко ?! Набридло! Де ви тут бачили гірко ?! »- віджартовувався від весільного поцілунку наречений.

Дізнавшись в красивій свідкові весілля відому актрису серіалів, перехожі зупинялися і, відкривши роти, спостерігали за тим, що відбувається. Однак довго затримуватися біля загсу і чекати, коли до входу під'їде їх лімузин, молодята не стали і пішки вирушили вниз по провулку. Розпивши прямо на вулиці кілька пляшок шампанського, заздалегідь підготовлених для цього випадку в багажнику однієї з машин, молодята разом з батьками, друзями і сестрою вирушили гуляти на Поклінну гору.
Анна Снаткіна намагається вийти заміж в 5-й раз (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

«Які ще гірко ?
Де ви тут бачили гірко ?