Реклама
Реклама
Реклама

Що потрібно знати про англійської Host family

  1. Почнемо з визначення
  2. Які переваги?
  3. Як вибрати host family і чого побоюватися?
  4. Можливі програми з проживанням в host family

Цілі у всіх тих, хто вивчає англійську мову різні. Дана стаття буде корисна тим, хто вивчає мову, щоб поїхати в іншу країну для навчання або роботи (або після прочитання захоче). Дуже часто нас зупиняє невпевненість, відсутність інформації і навіть просто фінансова сторона питання. Не завжди іноземцям надається житло, а знімати його може бути досить проблемно. Один з варіантів проживання носить назву «host family». Що це? Як вибрати? Чого побоюватися? Які pros and cons (переваги і недоліки)? Давайте розберемося.

Почнемо з визначення

Host family ( «приймаюча сім'я») - тип проживання під час навчання, що передбачає розміщення в будинку певної сім'ї, добровільно, без матеріальної винагороди.

Порада від казашки проживає в Німеччині: «Host family підійде для початківців, для тих хто звик жити вдома, під батьківським крилом, в тепличних умовах. Якщо ви не знаєте мови, то з host family ви вивчите мову швидше, ніж в «общазі». Вони завжди можуть допомогти перевести важливі документи, підкажуть де вигідно купити, як швидше проїхати. У мене є багато знайомих, які так живуть, казахи, росіяни, бразильці, японці, ні у кого з них не виникало проблем з host family. Все дуже задоволені. Пізніше, коли ви освоїте місто, адаптуєте, зможете підшукати собі інший варіант житла, знімну квартиру або «общагу». А на перших порах host family підходить ідеально. »

»

Які переваги?

  • практика сьогодення англійської мови 24 години на добу;
  • знайомство з новою цікавою культурою , Традиціями і звичаями зсередини, без матеріальних витрат і відриву від повсякденного життя;
  • можливість розповісти про багатогранну культуру нашої країни, розвіяти міфи, тим самим покращивши власні знання про нашу батьківщині;
  • знайти нових друзів по всьому світу.

Як вибрати host family і чого побоюватися?

Будьте уважні при виборі сім'ї. Їх вимоги до вас і умови проживання можуть відрізнятися, тому продумайте, що вам необхідно, навіть те, що зазвичай goes without saying (само собою зрозуміло). Звертайте увагу на опис житлових умов і правил. Один host запропонує вам мінімальний набір - ліжко, стіл, стілець, шафа. Інший же надасть повністю мебльовану кімнату з окремою ванною, телевізором та іншими побутовими приладами.

Крім цього не варто забувати про культурні відмінності. Уважно вивчіть дану тему при виборі країни. Однак не забудьте і про правила цієї сім'ї. Постарайтеся обговорити все ДО приїзду.

Не забудьте також про клімат. Наприклад, на Мальті не найприємніший клімат: взимку тут більш ніж прохолодно, влітку - волого і жарко. Крім того, там відсутнє центральне опалення, так що для всіх водних процедур воду щоразу доведеться нагрівати. Знову-таки it goes without saying для нас, але не для вашого можливого host-а.

Пам'ятайте про те, що, якщо ви все ж «не зійшлися характерами» або з інших причин не задоволені своєю новою сім'єю, її можна поміняти. Не бійтеся цього робити.

Можливі програми з проживанням в host family

CIEE - для студентів за обміном;
AIESEC - для волонтерів та студентів;
Au-pair - для роботи і вивчення мови.

А ось враження іноземців про російських host family У будь-якому випадку не варто боятися. You never know what you can do till you try . Всі наші поради та історії залишаються лише теорією, поки ви це не відчуєте. Спробуйте, щоб підтвердити або спростувати тези нашої статті.

Велика і дружна сім'я EnglishDom

Як вибрати host family і чого побоюватися?
Що це?
Як вибрати?
Чого побоюватися?
Як вибрати host family і чого побоюватися?