Реклама
Реклама
Реклама

Коледжі Англії

  1. Рівні акредитації в Англії і статус коледжу
  2. Допомога фахівців у виборі коледжу будь-якого напрямку в Англії

Англія - ​​країна з одним з найвищих рівнів припливу іноземних студентів

Англія - ​​країна з одним з найвищих рівнів припливу іноземних студентів. За статистикою, кожен коледж в країні відрізняється настільки інтернаціональним контингентом учнів, що розміщує в своїх стінах студентів з 60 країн світу (в середньому). Студентський склад в лідируючих коледжах Великобританії іноді доходить до 140 країн, з яких прибули на навчання іноземці. Британська влада розуміють значення іноземних дивідендів в казну країни, тому коледжі Англії максимально адаптовані під зарубіжних студентів.

Що можуть запропонувати коледжі та інші заклади Англії для зарубіжних учнів?

безумовно, освіту в Англії відкриває широкі перспективи для студентів. Дипломи цієї країни приймаються в 50 різних передових державах світу, завдяки чому учень може почати кар'єру практично в будь-якій точці земної кулі.

Іншою перевагою є можливість закріпитися в країні. Навчання передбачає активне включення в середу корінних британців. Це і робота під час навчання, і практика, і зв'язку. Отримання диплому в коледжі - лише стартова щабель, за якою слідує перспектива залишитися в країні і отримати статус резидента Англії.

Іншим позитивним моментом є гнучкість освітньої системи: передбачається велика кількість програм, можливість брати участь у процесі навчання дистанційно. Особливо актуально це для ступеня магістра, а також для бізнес-програми MBA. Крім того, російськомовні студенти усвідомлено прагнуть отримувати ступінь магістра в Англії, адже термін навчання там істотно нижче, в середньому становить всього 1 навчальний рік.

Важливо відзначити, що в коледжах діють безліч програм по підтримці іноземців: це стипендії, соціальна допомога, організація працевлаштування, допомогу в поселенні. Такі можливості відкриваються перед закордонними учнями, що зумів вступити в коледжі країни.

Рівні акредитації в Англії і статус коледжу

Однак вибір коледжу - справа непроста, важливо не тільки враховувати власну платоспроможність, але також і мінімальний прохідний бал, тимчасові витрати, програму навчання і статус самого закладу.

Коледжі в Англії з квітня місяці 2012 року потрапили під оновлену законодавчу базу. З цього моменту для коледжів передбачений спеціальний регістр від Служби прикордонного контролю. Всі заклади в обов'язковому порядку заносяться туди з метою отримання статусу HTS. Даний статус передбачає собою нову систему акредитації, ліцензія тепер включає дві категорії - статус «А» і статус «В».

Статус кожного коледжу - це прямий показник рівня освіти і викладання, а також тих можливостей, які вони дають. Статус безпосередньо показує наскільки коледж відповідає ГОСТам Англії в освітній системі. Що дає наявність статусу?

  • Перш за все - можливість здійснювати в коледжі навчання іноземних студентів;
  • Дає можливість ефективніше контролювати дотримання студентами правил, що стосуються власної візи;
  • Встановлювати власні критерії до переекзаменованію.

У разі, якщо навчальний заклад не отримало акредитацію та ліцензію HTS, то такий коледж просто не зможе запрошувати в свої стіни студентів-іноземців. Така ліцензія видається терміном в 1 рік, проте в тому випадку, якщо відзначаються порушення угод і правил, встановлених в HTS, таку ліцензію можуть забрати і раніше.

У виборі коледжу в першу чергу варто керуватися відповідністю коледжу до державних вимог. Перевагу віддаватимуть тим, які вже отримали акредитацію рівня quality Assurance Agency. У тому випадку, якщо коледж не внесений до реєстру Прикордонного контролю, такий заклад просто не наділене правами видавати студентські візи для студентів з-за кордону.

Допомога фахівців у виборі коледжу будь-якого напрямку в Англії

Коледжі в Англії особливо цікаві для російськомовних студентів. В середньому, в приватних навчальних закладах навчається більше іноземців, ніж корінних британців. Експерти нашої компанії переконані, що такий різкий приплив студентів з країн СНД обумовлений баченням перспектив молодими учнями.

Наші фахівці готові надати допомогу при організації надходження наших співвітчизників в коледжі Англії. У цьому випадку кожен наш клієнт вичерпно інформується про умови прийняття до навчальних закладів, про прохідні бали, необхідних документах. Також ми ставимо перед собою завдання створити позитивний вектор для студента, тобто, допомогти йому визначитися з програмою, з типом коледжу. Завдяки цьому шанси на вступ істотно зростають.

Інший важливий момент нашої діяльності - допомога при адаптації: організація проживання, допомога при працевлаштуванні, що є життєво необхідною умовою для успішного старту навчання.

Довіртеся компетенції і знань нашого персоналу, навчання в Англії в цьому випадку перестане бути мрією.

Що можуть запропонувати коледжі та інші заклади Англії для зарубіжних учнів?
Що дає наявність статусу?