Реклама
Реклама
Реклама

Пітту і Джолі вдалося прийти до угоди

Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Фото: Getty

У лютому Бред Пітт і Анджеліна Джолі зустрінуться в суді, де вирішуватимуть питання про опіку над шістьма дітьми, повідомляє журнал Life and Style.

Нагадаємо, про те, що одна з найкрасивіших пар Голлівуду подає на розлучення, стало відомо в 2016 році, тоді ж Анджеліна вказала в документах, що вона має намір домогтися повної опіки над дітьми . Пітт кілька разів намагався оскаржити в суді позов Анджеліни і домогтися права спільної опіки.

Майже півтора року тому колишнім дружинам вдалося прийти до угоди. Інсайдер розповів, що Пітту і Джолі вдалося домовитися про спільну опіку над дітьми. Джолі відмовилася від одноосібної опіки і готова до того, що Пітт візьме на себе частину батьківських обов'язків. Джерело додало, що розлучення теж буде незабаром врегульовано.

Таким чином, Бред Пітт отримає можливість проводити більше часу з дітьми і брати участь в їх вихованні. У судових звітах за грудень 2017 відзначається, що з початку шлюборозлучного процесу у Пітта не було можливості провести канікули з дітьми, а все короткі зустрічі Джолі ретельно контролювала.

Нагадаємо, балерина Катерина До Ухарь кинула виклик Анджеліні Джолі .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram