Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн білої кухні з елементами стилю ампір | Фото дизайнів інтер'єру 2017 | Дизайн-студія Ольги Кондратова

  1. Відтінки романтичного білого в інтер'єрі кухні
  2. Творчий союз неокласики і ампіру

На фото: Кухонна зона в вітальні

Відтінки романтичного білого в інтер'єрі кухні

потоки білого світла, чарівний круглий столик біля вікна, зручні, змушують забути про всі турботи важкого дня, стільці-крісла - дизайн квартири з такими характеристиками є гарантом легкого безтурботного ранку, затишних недільних вечорів і наповнених творчою атмосферою вечерь. Невеликий кухонний куточок у вітальні, займаючи зовсім небагато площі, не залишається непоміченим. Адже просто неможливо не звернути увагу на ці суворі лінії білосніжною меблів, які надають інтер'єрної композиції таке досконалість, якому позаздрили б великі архітектори античності і епохи Відродження. І вже точно жодна романтично налаштована особистість не пройде повз елегійного столика з букетиком бузку.

На фото: Барна стійка служить умовним огорожею для мініатюрного кухонного куточка

Творчий союз неокласики і ампіру

Дизайн кухні-їдальні тяжіє до неокласика - одному з наймодніших на сьогоднішній день стилів інтер'єрного дизайну . Симетрія і правильні класичні обриси елементів обстановки позбавляють інтер'єр від тимчасових рамок. Навіть через багато років дизайн проект буде виглядати актуальним. елементи ампіру підкреслюють шляхетність композиції, виконаної в улюблених світлими силами бежево-молочних тонах. Колористичне рішення робить приміщення схожим на ельфів палац або царство Білої Королеви з «Аліси в країні Чудес».

На фото: Обідня зона в інтер'єрі кухні-вітальні

Декоративні елементи у вигляді палацових люстр і по-театральному зібраних штор надають композиції завершеність. А буфет з підсвічуванням, де завжди знайдеться місце для столового срібла і антикварного порцеляни, служить натяком на те, що в квартирі незмінними складовими будь-якого свята стануть сімейні вечері за ошатно накритим столом.