Реклама
Реклама
Реклама

У Києві створено Антифашистський народний фронт для боротьби з націонал-екстремістами

У столиці України, в Києві, 6 лютого створений Антифашистський народний фронт, головою якого став Амар Аль-Анні. Учасники боротимуться з будь-якими спробами захоплення країни фашистами, охороняти українців від націонал-екстремістів, забезпечувати громадський порядок, охороняти мирних жителів від нападів агресорів і ін.

Організатори вважають, що вже більше двох місяців в Україні йде антиконституційний фашистський заколот, який потрібно будь-яким способом зупиняти. «Майдан, який починався як мирне зібрання українців, дуже швидко перетворився в силові зіткнення. Екстремістські сили взяли в свої руки Майдан. Це вони вчинили акти вандалізму, побиття і шантаж людей, які не поділяють їхніх поглядів, організували криваві зіткнення з співробітниками спецзагону "Беркут" і військовослужбовцями на вулиці Грушевського, остаточно перетворюючи центр Києва в руїни, штовхаючи країну до громадянської війни. Це вони організували масові захоплення державних будівель в центрі Києва і продовжили цей шабаш по всій Україні. Вони ходять по всьому місту групами, маючи різноманітну зброю, і залякують людей розправою, а деякі і стають їх жертвами », - відзначили учасники АНФ.

Учасниками фронту стали представники різних організацій, але їх об'єднує одна мета зупинити насувається фашистський заколот в країні. У різних районах Києва створені також народні дружини АНФ, які будуть забезпечувати спокій на вулицях міста.