Реклама
Реклама
Реклама

Як правильно вибрати вікна на балкон? Вибір скління балкона і входу на балкон (балконний блок)

  1. Як правильно вибрати вікна на балкон?
  2. Г-подібний балкон
  3. П-подібний балкон
  4. лоджія
  5. балконний блок
  6. Монтаж металопластикових конструкцій
  7. види скління
  8. ціни

Має бути ремонт на балконі? Не варто панікувати, а потрібно грамотно прояснити всі ідеї, варіанти і можливості скління балконів .

Як правильно вибрати вікна на балкон?

Щоб відповісти на це питання, потрібно визначити причину, по якій ви вирішили поставити пластикові вікна на балкон або замінити старі.

Нове засклення балконів і лоджій може збільшити кімнату, змінити дизайн приміщення, додати затишку, скоротити втрати тепла, зробити приміщення більш тихим.

Можна розглянути різні типи скління конструкцій: з профілю ПВХ, розсувні, алюмінієві, безрамні, а також звернути увагу на те, що алюмінієве скління може бути як тепле, так і холодне. Все залежить від ваших потреб.

Важливим фактором буде вибір профілю металопластикових виробів. профіль REHAU добре себе зарекомендував у наших клієнтів з України. Компанія пропонує широкий асортимент металопластикових профілів. Базовий варіант скління - REHAU ECOSOL 60. Більш теплі і функціональні - REHAU EURO 70 і REHAU BRILLANT DESIGN стануть найкращим варіантом для лоджії або балкона. Також доступні для замовлення ексклюзивні профільні системи - REHAU GENEO і REHAU SYNEGO. Ці профільні системи мають максимальними характеристиками з енергозбереження та звукоізоляції.

Розмір і вартість конструкції залежить від виду і розмірів вашого балкона. Якщо лоджія є кілька з'єднаних простих пластикових вікон, то балкон (зовнішня частина будівлі) буває:

  • г-подібний;
  • п-образний.

Г-подібний балкон

Якщо подивитися на нього зверху, то він нагадує букву Г, з одного бічний частиною, з'єднаної під кутом стійкою. Для такої конструкції найпоширеніший варіант відкривання - поворотна стулка у фронтальній частині балкона. Бокове вікно, в залежності від потреб, роблять глухим або з відкриванням.

Г-подібний балкон Г-подібний балкон

П-подібний балкон

П-подібний балкон П-подібний балкон

Якщо подивитися на такий балкон зверху, то він нагадує букву П. У такого балкона є дві бічні частини, з'єднаними кутовими стійками. На фронтальній частині балконні вікна найчастіше комплектуються відкриваються вікнами, а бічні - рідше.

Для кращого освітлення кімнати і красивого зовнішнього вигляду, рекомендуємо популярний варіант скління - французький балкон зі склопакетами на всю висоту балкона.

лоджія

Лоджія є невід'ємною частиною житлового приміщення, має тільки фронтальне скління з відкриванням і не потребує бічному посилення. У новобудовах помітно переважають лоджії різних розмірів, зустрічаються і арочні конструкції лоджій.

Важливо! Продумайте спочатку кількість стулок лоджії, щоб було зручно помити вікна з боку вулиці. Якщо у вас сонячна сторона, поцікавтеся варіантами захисту від сонячних променів.

Продумавши все до дрібниць, ви заощадите гроші, час, а головне - Ваша нова лоджія або балкон буде Вам служити з користю, і виправдають Ваші очікування.

балконний блок

Затіявши зовнішнє скління, не забудьте про балконний блок . Балконний блок складається з балконних дверей і поруч стоїть пластикового вікна.

Двері балконні може мати два типи відкриттів: стандартне (поворотний) і відкидне (для провітрювання). Вікно поруч може бути поворотний або поворотно-відкидне, але часто його роблять глухим (без відкривання). Для досягнення максимальної енергоефективності, вихід на балкон краще виконати з теплого профілю, встановити енергозберігаючі склопакети.

Монтаж металопластикових конструкцій

Установка балконного блоку займає небагато часу і виробляється в кілька етапів: демонтаж старого, монтаж і закріплення нового. А от пластикові балкони і лоджії встановлюються довго, із застосуванням спеціального кріплення, а іноді зварювальних робіт. Вікно з балконними дверима встановлюється одночасно без зазорів між профілями (через спеціальний герметичний з'єднувач).

Пластикові балконні конструкції вимагають установки підсилюючих елементів, з'єднувачів, стійок, для надійної фіксації і міцності до вітрових навантажень. Додатково монтажники встановлюють козирки, відливи, москітні сітки.

Пам'ятайте! Якісний монтаж виробів - один з головних чинників успішного результату, їх подальшого безпроблемного використання.

Установка металопластикового балконного блоку і вікон на балкон одночасно - досить тривала процедура, але така заміна має свої плюси: Ви заощадите на доставці, установці, вимірі, все «брудні» роботи проходять в один етап.

Якісний монтаж металопластикових вікон

Розповідаємо чому важливо виконувати якісний монтаж вікон, як це робимо ми використовуючи технологію Illbruck монтаж.

види скління

Склопакети можуть бути однокамерними (два скла) і двокамерними (три скла). Не плутайте з камерами в пластиковому профілі, він буває трьох, чотирьох, пятикамерний і більше (навіть восьмікамерний).

Для балконного блоку (якщо балкон або лоджія засклені) можна обійтися базовим варіантом: однокамерний енергозберігаючий склопакет і трикамерний профіль. Для лоджії і балконів (для кращої тепло і шумоізоляції) рекомендується вибрати двокамерний склопакет і п'ятикамерний профіль.

ціни

На вікно з балконними дверима і вікна на балкон ціна може варіюватися в залежності від профільної системи і типу склопакета.

Важливо! Перш ніж замовити, переконайтеся, що в розрахунок потрапили всі ваші вимоги і доповнення: відповідність конструкції-ескізу, заміри, вид і кількість відкриттів, фурнітури, вартість установки, демонтажу, доставки, облік у вартості москітних сіток, склопакетів, козирків, відливів, підвіконь .

Компанія Вікна КОРСА пропонує вигідні ціни на скління балконів і лоджій як в Києві, так і по всій території України. Слідкуйте за сезонними знижками і акціями!

Профільна системаЦіна *

REHAU ECOSOL 60 9 175 грн REHAU EURO 70 10 244 грн REHAU KORSA DESIGN 70 10 973 грн REHAU BRILLANT DESIGN 11 793 грн REHAU GENEO 16 570 грн REHAU GENEO PHZ 18 570 грн

* Ціни вказані приблизні для порівняння.

Як правильно вибрати вікна на балкон?
Як правильно вибрати вікна на балкон?