Реклама
Реклама
Реклама

Загадковий будинок: коди і баги «Чити, коди до ігор вконтакте, проходження, розкрутка. Секрети ігор Вконтакте

  1. Загадковий будинок: секрети
  2. Загадковий будинок баги

Якщо ви не любите чекати, і хочете отримати алмази швидко і без проблем, вам цікаві коди на Загадковий будинок і інші баги, що гарантують швидку прокачку - ви потрапили за адресою. Успішна і швидка накрутка рівнів - це для вас вже не проблема, адже ви потрапили на правильний сайт! Переходьте по банеру нижче!
Якщо ви не любите чекати, і хочете отримати алмази швидко і без проблем, вам цікаві коди на Загадковий будинок і інші баги, що гарантують швидку прокачку - ви потрапили за адресою

Гра Загадковий будинок підкорила багатьох користувачів вконтакте, адже тут поєднуються цікавий детективний сюжет, квести і привабливі пригоди. Суть полягає в тому, що ви дивним чином опиняєтеся в чужому особняку, де все просто в небі таємничими предметами, духами, феноменами і дивними персонажами. Предмети в кімнатах мають здатність переміщатися, а персонажі, які прийшли в Загадковий будинок, намагаються щось відшукати.

Проходження гри «Загадковий будинок» полягає в тому, що гравцеві нужнооткрить всі 15 кімнат. Це зробити зовсім непросто, оскільки для відкриття чергової кімнати потрібні монети, які заробляються великими труднощами. Однак, розроблені певні секрети Загадкового будинку, за допомогою яких можна швидко прокачати монети і алмази, не витрачаючи багато часу і нервів. Всі ми чули, що в кожній грі є свої баги і чіти, і Загадковий домa вконтакте тому не виключення. Багато користувачів вже застосовують по повній коди, за допомогою яких можна накрутити собі монети, і швидше пройти всі рівні. Якщо ви теж хочете стати переможцем гри Загадковий будинок, тоді приєднуйтесь до нас, і стаєте зіркою вконтакте.

Загадковий будинок: секрети

З давніх-давен існують всілякі секрети, якими користуються «старички» вконтакте. Що стосується додатка Загадковий будинок, то тут є такі хитрощі:

  • Намагайтеся користуватися найбільшою кількістю інструментів - всілякими компасами, ліхтариками, замедлялкамі часу та ін. Причому, ці інструменти ви можете придбати або за монетки, або за алмази (доступна також накрутка рейтингу).
  • Піднімайте рівні всіма можливими способами: відвідуйте своїх друзів, щоб залишити їм підказки (це піднімає вам репутацію, що, в свою чергу, підвищує кількість бонусів від друзів), виконуйте квести жителів Загадкового будинку, або замовляйте чіти і коди для успішної накрутки.
  • Не забувайте поповнювати енергію. Для цього скористайтеся їжею, яка продається за алмази.
  • Амулети з магазину підвищують ваш шанс знайти предмети. Особливу користь принесе золота черепашка, так як вона підвищить шанс дропа в різних локаціях додатки Загадковий будинок.
  • Щоб дізнатися, що вас чекає після виконання поточних квестів, пошукайте підказки - опису всіх зустрічаються ланцюжків.

Загадковий будинок баги

Привабливі баги і чіти Загадкового будинку, які поширюються тільки серед «обраних», допоможуть вам легко і комфортно проходити рівні і стати одним з найуспішніших гравців. Наприклад, якщо у вас падає рівень енергії, можете просто вийти ненадовго з програми, і потім знову зайти - і, о диво, енергія підвищилася! Або купіть енергетичний напій - кава, чай. Розкидайте просілкі свої друзям на стінку, і ви отримати в кілька разів більше зарядок. Взагалі, в грі Загадковий будинок про друзів забувати взагалі не варто. Спробуйте купити високорівневу зарядку, і діліться енергією з приятелями. Гравці зможуть скооперуватися, дарувати один одному такі зарядки навіть тоді, коли вони перебувають лише на середніх рівнях.