Реклама
Реклама
Реклама

Як швидко прибрати запах алкоголю з рота?

  1. Як прибрати алкогольний запах з рота?
  2. Як прибрати запах пива з рота?

Іноді бувають випадки, коли необхідно швидко прибрати запах алкоголю з рота і тут виникає питання як це зробити. Наприклад, напередодні чекає ділова зустріч або ж романтичний вечір з коханою, яка не зрадіє запаху алкоголю . Тут можна скористатися ефективними і нескладними методами, які підкажуть, як і яким чином прибрати запах алкоголю з рота.

Як прибрати алкогольний запах з рота?

Перш за все, рекомендується змінити одяг, так як вона має властивість сильно вбирати в себе запах алкоголю. Навіть якщо з ротової порожнини чоловікові вдасться прибрати запах алкоголю, то одяг його обов'язково видасть. І перебити запах алкоголю не вдасться ні туалетною водою, ні одеколоном. Допоможе в цій ситуації лише прання. Але це не обов'язково - достатньо буде переодягнутися в чистий одяг.

Також можна вдатися до тривалої чищенні зубів, з полосканням рота зубною пастою. Тільки ось проблема в тому, що 100% результат такий спосіб не може гарантувати, тому що жодній зубній пасті не під силу повністю перебити алкогольний запах.

Можна скористатися медикаментозними препаратами, які можуть допомогти позбавитися від запаху алкоголю з ротової порожнини. В аптеці можна придбати такі таблетки: Біотредину, гліцин, лімонтар. Тільки необхідно знати, що їх дія буде тривати не більше однієї години.

Існує дуже ефективний спосіб, але дуже неприємний. Для видалення неприємного запаху слід пожувати протягом 10 хвилин петрушку або мускатний горіх. Так, вельми не смачно, адже гіркота в роті мало кому сподобається, але запах алкоголю тут же зникне. Це ще не всі рекомендації з приводу того, чим можна прибрати запах алкоголю з рота. Адже допомогти в цій ситуації можуть і кавові зерна, які необхідно пожувати, після чого почистити зуби.

Як прибрати запах пива з рота?

Крім перерахованих вище рекомендацій прибрати вельми неприємний запах можна за допомогою ще декількох методів. В даному випадку корисними можуть стати водні процедури. Чоловікові необхідно прийняти теплу ванну і контрастний душ. Таким методом вдасться очистити пори шкіри, тим самим виводячи з організму алкогольні токсини. Прекрасним варіантом стане похід в лазню.

Допоможе також і правильна їжа. Щоб поліпшити загальне самопочуття рекомендується з'їсти тарілку супчику і яєчню. Справа в тому, що в супі міститься велика кількість вітамінів , А в яєчні - білків і амінокислот, які допомагають печінці впоратися з переробкою етилового спирту. Як десерт можна з'їсти суницю, кавун або полуниці - вони мають сечогінний ефект.

Зайвим не буде і фізична активність. Багато радять відправитися на свіже повітря не менше ніж на півгодини. непогано б

прогулятися по парку або скверу. Якщо немає такої можливості, то можна відкрити кватирку в кімнаті і зробити легку зарядку.

Для активізації роботи легенів можна скористатися дихальною гімнастикою. Це не складе ніяких труднощів. Необхідно просто протягом п'яти хвилин виконувати глибокі вдихи і видихи. Це дозволить очистити легені, тим самим усуваючи запах пива. Мало хто вірить в те, що такий метод дієвий, але це насправді так.

Допоможе і стакан води з лимонним соком і ложечкою меду. Таке поєднання дозволить швидко переробити залишки альдегіду в організмі, що дозволить усунути запах, додати організму бадьорості і сил.

Дані рекомендації будуть корисні багатьом чоловікам, яких хвилює питання про те, як прибрати запах вина з рота, та й, загалом, всіх алкогольних напоїв. Необхідно випробувати всі способи і знайти найкращий, який допомагає назовсім усунути цю неприємність.

Як прибрати алкогольний запах з рота?
Як прибрати запах пива з рота?
Як прибрати алкогольний запах з рота?
Як прибрати запах пива з рота?