Реклама
Реклама
Реклама

Розмір аліментів на неповнолітніх дітей

Оплачувати аліменти батько може на добровільних засадах, також і за рішенням суду. У першому випадку визначають самі батьки (відповідно до закону, звичайно), а в другому - призначається судом.

У будь-якому випадку, рекомендується звернутися за консультацією до фахівців.

Саме досвідчені фахівці допоможуть розібратися в кожному окремому конкретному випадку, причому зробити вони допоможуть це так, щоб дотримувалися не тільки права власне дитини, але і права батьків (батьків).

Фахівці підкажуть і те, який повинен бути розмір аліментів на неповнолітніх дітей і на дітей, які досягли вісімнадцятирічного віку, розмір аліментів на одного, двох і більше дітей, на дитину - інваліда.

Вони ж допоможуть визначити точні конкретні обсяги виплат, з орієнтуванням на грошових дохід батька, який сплачує аліменти, і батька, їх одержує.

Дуже зручно те, що більшість по-справжньому професійних фірм пропонують дуже гнучку цінову політику, яка визначає вартість послуг фахівців по кожному конкретному фактичному справі, з орієнтацією на складність справи і обсяг передбачуваних трудовитрат.

8 (916) 299-03-00 наш юрист в Зеленограді
відповість на ваші запитання. Зателефонуйте самі або замовте дзвінок і вам зателефонують.
Ми гарантуємо кращі ціни в Зеленограді!
Просто порівняйте ...

Замовити дзвінок

Для повноцінного отримання всіх належних аліментів на дитину слід знати цілий ряд специфічних моментів, які допоможуть дотримати всі права дитини, можу дати право на збільшення або зменшення суми виплат аліментів.

Зазвичай аліменти на утримання неповнолітніх дітей розраховуються за принципом рівнів доходу батьків, який ці самі аліменти буде виплачувати. Зазвичай ці обсяги становлять певний відсоток з доходу. 25% - на одну дитину, 33% - на двох, 50% на трьох і більше.

25% - на одну дитину, 33% - на двох, 50% на трьох і більше

Крім того, суд може призначити виплату аліментів, що перевищують 25% (33%) зарплати батька, по ряду специфічних причин, що встановлюються в індивідуальному порядку протягом проведення судової справи.

Різні випадки можуть привести до різних наслідків, навіть до зменшення обсягу виплачуваних аліментів. Багато в чому впливає стан здоров'я дитини. Наприклад, аліменти на дитину до 18 років можуть бути збільшені в разі серйозного захворювання або отримання каліцтва, при виникненні необхідності стороннього догляду або професійної опіки над дитиною.

Крім того, аліменти на неповнолітніх дітей можуть залежати і від батьків, їхнього стану здоров'я, зміни сімейного стану або стану здоров'я.