Реклама
Реклама
Реклама

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною?

  1. А чи варто пов'язувати життя з китайською мовою, наскільки це потрібно
  2. Яку мову вибрати другим ???
  3. Вибір іноземної мови - іспанська, китайська, латинь
  4. Французька мова
  5. Китайська мова в 6 класі
  6. де вчити італійську з нуля
  7. китайська мова. А раптом?
  8. поговоріть зі мною про школу. Китайська школа на Карамишевской набережній
  9. Як правильно читати книги іноземною мовою?
  10. Англійська у 2 класі
  11. Школа 548 - китайські класи
  12. Китайський або французьку?
  13. Шукаю підручник "Веселий китайську мову" -2 -а частина!
  14. репетитор з китайської мови
  15. "М'ясна катування". в Китаї
  16. Китайські (японські?) Позначення і петлі
  17. Китайська мова.
  18. китайську мову в школі
  19. Латинь.
  20. Як навчити дитину двом мовам?

Китайська мова стає все популярнішим як другу іноземну, досліджуваний в школі, і багато батьків хотіли б підготувати дитину до його освоєння. Однак курсів китайської для дошкільнят поки дуже небагато. Вихід - вивчення мови за допомогою інтернету. Китайська мова російською відео в YouTube майже не представлений, а ось за допомогою англійського можна вивчити важке вимова.

Китайська мова російською відео в YouTube майже не представлений, а ось за допомогою англійського можна вивчити важке вимова

Китайський настільки складно піддається самостійного вивчення, що напевно ті, хто прийняв рішення близько познайомити дитину з китайським, мають серйозні зовнішні стимули або просто обожнюють китайську мову і культуру.

Ви не належите ні до тієї, ні до іншої категорії? При цьому китайський вабить перспективами, загадковістю і рідкістю? Як зрозуміти, чи зацікавить іноземний дитини настільки, щоб він погодиться почати заняття? Також важливо, захопить чи мову особисто вас - адже саме вам доведеться підтримувати мотивацію чада. Тому, як і з іншими мовами, ваша любов або хоча б повагу до китайського має велике значення.

Отже, що являє собою мову в обсязі дитячо-батьківського спілкування? Для того щоб в цьому розібратися, варто послухати, як він може звучати на найпростішому рівні, оцінити, чи готові ви взяти зараз цю висоту. І тут перевага у сімей, які вже займаються з дітьми англійською, оскільки знайти у вільному доступі російсько-китайські навчальні матеріали для малюків не так просто, а за посередництва англійського ми отримуємо вихід на китайські дитячі книги (тут і далі мова йде про північнокитайськими мовою, Mandarin Chinese).

Неоціненну допомогу нам в цьому надає Міс Панда (Miss Panda) - викладач, член кількох педагогічних асоціацій з досвідом роботи на Тайвані, в Марокко, Канаді, США та Еквадорі. На її YouTube-каналі можна послухати, як звучать на китайському наступні дитячі книги:

  • Elmer's Day
  • Brown Bear, Brown Bear, What do You See?
  • Do not let the Pidgeon Drive the Bus
  • Good Night, Gorilla
  • The Very Hungry Caterpillar
  • Dear Zoo

«Англородітелям» напевно знайомі ці книги з улюбленими дітьми персонажами. Історії відрізняються простотою, барвистістю, часто повторюваними типовими фразами, тобто якраз тим, що дозволяє використовувати їх в навчанні дітей самого раннього віку. Для наших цілей ці книги цінні ще й тому, що в потоці китайської мови ми можемо виокремити не просто слова, як на озвучених флеш-картках, а цілі фрази.

Наступний крок - постаратися зімітувати почуте.

Моя дитина з першого перегляду відео з начиткою китайської версії The Very Hungry Caterpillar ніжно полюбив слово «гусениця» (Máomao chóng). Я, в свою чергу, озброїлася ручкою і блокнотом, щоб простудіювати інші доступні відео і навчитися бажати йому спокійної ночі і доброго ранку на китайському.

Ось кілька фраз для режимних моментів з книги Elmer's Day:

У книзі використовуються традиційні, а не спрощені ієрогліфи, тому не дивуйтеся, якщо, порівнюючи їх, побачите невеликі відмінності. На звучання це не впливає.

Щоб швидше ввести у вжиток перераховані вище фрази, спробуйте використовувати їх не тільки в спілкуванні з дитиною, а й в процесі гри, а також промовляючи їх в зверненні до іграшок. Укладаючи іграшки спати на китайському, бажаючи їм на добраніч і доброго ранку, ваш малюк швидко засвоїть, в яких випадках яке слово необхідно вживати. А крім того, у вас швидше зникне відчуття награність і можливого дискомфорту - неминучий супутник початку використання іноземної мови в побуті.

Автор

Анастасія Борисова педагог

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною?"

А чи варто пов'язувати життя з китайською мовою, наскільки це потрібно

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Потрібно дуже любити цю мову і планувати зв'язати своє життя з Китаєм, щоб вивчити цю мову на нормальному рівні. Китайський можна вчити і не в школі. Наприклад, в інституті Конфуція МЛУ або РДГУ.

Яку мову вибрати другим ???

Яку мову вибрати другим ???. Вивчення іноземних мов. Освіта дітей. Треба вибрати друга мова для вивчення з німецької, французької та китайської. І красиву мову французький. Китайський нереально вивчити іноземцю до пристойного рівня. І дитині що два (або один) мову з нуля вивчати і якось наздоганяти клас за кілька років ?!

Вибір іноземної мови - іспанська, китайська, латинь

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Які іноземні мови вчать Ваші діти? Англійська з другого класу, другий не знаю, буде на вибір - німецька або французька, який виберуть.

Французька мова

Французька мова. Вивчення іноземних мов. Освіта дітей. вчити італійську, стало бути алергії до мов немає. порадьте де в москве, Люберцях, Жуковському вивчати китайську мову з нуля Є варіант уроків французької мови з нуля для дітей 7-10 років.

Китайська мова в 6 класі

Китайська мова в 6 класі. Вивчення іноземних мов. Освіта дітей. Є можливість вивчати китайську мову з 6 класу. Він буде 3 мовою (англійська і Щоб вивчити такий незвичний для нас мову, потрібно або дуже багато займатися, або не витрачати ...

де вчити італійську з нуля

де вчити італійську з нуля. Вивчення іноземних мов. Освіта дорослих. Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? порадьте де в москве, Люберцях, Жуковському вивчати китайську мову з нуля дівчинці 15 років.

китайська мова. А раптом?

китайська мова. А раптом?. Вивчення іноземних мов. Освіта дітей. Розділ: Вивчення іноземних мов (в якій школі Люберець викладають китайську мову). порадьте де в москве, Люберцях, Жуковському вивчати китайську мову з нуля дівчинці 15 років.

поговоріть зі мною про школу. Китайська школа на Карамишевской набережній

Є додаткові БЕЗКОШТОВНІ заняття для початківців. Моя дитина теж вчиться в китайській школі на Карамишевской, в тому ж класі, що і дитина Клона. на ПМЖ звичайно немає, думається мені що китайську мову дуже перспективний, тим більше що в цій школі ще й ...

Як правильно читати книги іноземною мовою?

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Дитячі книги на китайському відео. китайська мова. Вивчення іноземних мов. Може хтось вже пробував або зараз в процесі вивчення мови?

Англійська у 2 класі

Це раніше нас вчили вчителя в школі, а тепер вчать або батьки або репетитори, а вчителі тільки завдання дають. І така байда в усіх спецшколах Подивіться інші обговорення на тему "як допомогти у 2 класі вчити слова з англійської напам'ять для письмового диктанту"

Школа 548 - китайські класи

Школа 548 - китайські класи. Школи. Освіта дітей. Китайська школа на Карамишевской набережній. Про китайські школи. Може хто підкаже, чи є в Москві школи з вивченням китайської мови, щоб з 1 класу або при школі факультативно?

Китайський або французьку?

Друга мова в школі буде з 5-го класу на вибір - китайський або французький, що вибрати не знаю. Поки ми жили в Сінгапурі, діти багатьох моїх знайомих вчили китайську мову досить успішно, не відрізняючись при цьому музичними Французький. Китайський спробуй вивчи.

Шукаю підручник "Веселий китайську мову" -2 -а частина!

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Китайська мова стає все популярнішим як другу іноземну, досліджуваний в школі, і багато батьків хотіли б підготувати дитину до його освоєння.

репетитор з китайської мови

репетитор з китайської мови. - посиденьки. Дитина від 7 до 10. у нас школа спортивна, ушу. так як ушу китайська боротьба, то мова у нас китайський, а англійська друга мова. у багатьох школах діти починають вчити два, а то і три мови з першого, другого класу. значить я ...

"М'ясна катування". в Китаї

"М'ясна катування". в Китаї. Медичні процедури. Схуднення і дієти. Як позбавитися від зайвої ваги, схуднути після пологів, вибрати відповідну дієту і поспілкуватися з худне. Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною?

Китайські (японські?) Позначення і петлі

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Китайська мова стає все популярнішим як другу іноземну, досліджуваний в школі, і багато батьків хотіли б підготувати дитину до його освоєння.

Китайська мова.

Китайська мова .. Іноземні мови. Ранній розвиток. Методики раннього розвитку: Монтессорі, Доман, кубики Зайцева, навчання читанню І, за його досвіду такого ефекту не дає і спілкування з дитиною на двох мовах будинку ... мова - не слоник, який цікавий дитині ...

китайську мову в школі

китайську мову в школі. допоможіть хто знає, плиз! чи є в Москві школи з поглибленим вивченням китайської мови? всім заздалегідь Якраз ця мова змушує сильно задуматися - вивчати китайську десять років, а потім ніде його не використовувати, хіба тільки захоче стати ...

Латинь.

Китайська мова безкоштовно: з чого почати з дитиною? Історії відрізняються простотою, барвистістю, часто повторюваними типовими фразами, тобто якраз тим, що дозволяє використовувати їх в навчанні дітей самого раннього віку.

Як навчити дитину двом мовам?

Дитяча медицина. Здоров'я дитини, хвороби і лікування, поліклініка, лікарня, лікар, щеплення. - Чи можна вчити дитину читати і писати відразу на двох мовах? Переваги двомовності. Мова, вивчена з дитинства, засвоюється за тими ж законами, що і рідний, і так ...

А раптом?
Понські?
Як навчити дитину двом мовам?
Ви не належите ні до тієї, ні до іншої категорії?
При цьому китайський вабить перспективами, загадковістю і рідкістю?
Як зрозуміти, чи зацікавить іноземний дитини настільки, щоб він погодиться почати заняття?
Отже, що являє собою мову в обсязі дитячо-батьківського спілкування?
Яку мову вибрати другим ?
Яку мову вибрати другим ?
І дитині що два (або один) мову з нуля вивчати і якось наздоганяти клас за кілька років ?