Реклама
Реклама
Реклама

Ультрасучасну гостинку в Харкові хочете?

Житловий комплекс «Олексіївський Акварелі-2» - новітнє СУПЕР-пропозиція на ринку нерухомості! Якщо Ви давно хотіли гостинку в Харкові , В центральному районі міста, представлений варіант - це саме те, що Ви шукали!

гостинку в Харкові

Гостинки в представленому житловому комплексі мають безліч унікальних особливостей:

• Раціональні планування;

• Сучасні металопластикові вікна та вхідні броньовані двері;

• Функціональні міні-кухні;

Важливо, що при будівництві забудовником використовуються тільки екологічно чисті матеріали, а також технології, що забезпечують збереження енергоресурсів. Саме тому мешканці ЖК «Олексіївський Акварелі-2» платять за комунальні послуги менше ніж інші харків'яни.

Територія, на якій розташований житловий комплекс, надійно захищена та знаходиться під пильним наглядом цілодобово. Крім того, на території є приголомшлива зелена зона, площею 13000 м2, де можна розслабитися і відпочити від міської суєти!

На території комплексу розміщені майданчики для дітей, квіткові алеї з лавочками, є яскраве освітлення у вечірній час доби, дворик відокремлений і затишний.

• Варіант «заходите і живіть» - гостинка повністю готова для проживання. У ній буде виконаний дизайнерський ремонт (меблі та техніка встановлюється за бажанням, послуга обмовляється в індивідуальному порядку). В даному випадку Вам залишиться лише перевезти в неї особисті речі і відсвяткувати новосілля!

• Другий варіант - «під обробку». Призначений для тих, хто бажає самостійно втілити всі дизайнерські фантазії в стінах своєї смарт-квартири. Такі гостинки забудовник пропонує за ще більш вигідною ціною!

Якщо Ви хочете дізнатися докладніше про пропозиції забудовника, рекомендуємо відвідати його офіційний сайт! Там же Ви зможете зробити 3D тур по житловому комплексу, ознайомитися з плануванням готельного типу і вибрати той варіант, який підійде саме Вам! Поспішайте, адже з кожним днем ​​вільних квартир стає все менше!