Реклама
Реклама
Реклама

Своя гостинка в Харкові - мрія багатьох жителів першої столиці

Найчастіше, своя житлоплоща - це не завжди бажання, а іноді і життєва необхідність. Гостинки в новобудові - це принципово інший рівень житла за якісним критерієм оцінки. Іноді навіть простіше купити квартиру в новому будинку, ніж задовольнятися варіантами вдруге ринку. Ергономічні різноманітні типи планування, надійність конструкції, просторі приміщення, високі стелі, автономність постачання опаленням, першокласний рівень техобслуговування спонукає розглядати варіант саме - гостінок від забудовника.

Ергономічні різноманітні типи планування, надійність конструкції, просторі приміщення, високі стелі, автономність постачання опаленням, першокласний рівень техобслуговування спонукає розглядати варіант саме - гостінок від забудовника

ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - це в першу чергу будинок, де зручно жити. Територіально житловий комплекс знаходиться на перспективному і престижному районі Олексіївка, зі своєю інфраструктурою - торгової, транспортної та соціальної.

На сайті https://alekseyevskiye-akvareli.kharkov.ua/ гостинки в Харкові представлені у всій красі, - відвідайте 3D-тур і ознайомтеся з детальною інформацією та вигідними пропозиціями безпосередньо від забудовника.

Креативний дизайн будинку нікого не залишить байдужим, крім того, на території комплексу є:

1. 1300 кв.м. озелененою зони, спроектованої досвідченими дизайнерами;

2. паркінг;

3. розважальні майданчики для дітей;

4. спортмайданчики;

5. ліхтарі з яскравим освітленням.

При будівництві житлового комплексу «Олексіївський Акварелі-2» задіяні передові європейські підходи та технології, надаючи якісне і надійне житло. Утеплені стіни, за сучасними технологіями - на якому б поверсі і стороні не була розміщена гостинка, завжди тепло гарантовано навіть у люті морози за рахунок збереження внутрішньої температури, а автономне опалення гарантує безперебійну подачу тепла в потрібному обсязі.

Не секрет, що купити квартиру в новобудові від забудовника - найвигідніше вкладення, адже Ви економите заощадження, виключаючи додаткові витрати на посередників і агентства нерухомості. Навіть якщо Ви вже володієте житлоплощею, придбати гостинку за вигідною ціною. З легкістю її можна здати в оренду. Для цього навіть немає потреби робити ремонт, дизайнери ЖК «Олексіївський Акварелі-2» зроблять це за вас, впроваджуючи дизайнерські рішення згідно передовим європейським канонам дизайну інтер'єру.

Мета - забезпечити молоді родини сучасним, затишним житлом зовсім недорого, тому купити квартиру в Харкові за адекватною ціною - реально. На сайті забудовника можна ознайомитися з акційними пропозиціями і умовами розстрочки.