Реклама
Реклама
Реклама

Житель Алчевська зруйнував пам'ятник «Небесної сотні» на Майдані

Житель Алчевська Юрій Чеканов сьогодні зруйнував сьогодні самодіяльний пам'ятник «Небесної сотні» на колишній вулиці Інститутській в центрі Києва

Житель Алчевська Юрій Чеканов сьогодні зруйнував сьогодні самодіяльний пам'ятник «Небесної сотні» на колишній вулиці Інститутській в центрі Києва.

Про це на своїй сторінці в «Фейсбуці» написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. Спочатку він помилково назвав Чеканова «рашістской поганню» з Севастополя, однак скандальний сайт «Миротворець» оперативно з'ясував істину - порушником спокою виявився виходець з Донбасу.

Підпишіться на новини «ПолітНавігатор» в Telegram , Facebook , Одноклассниках або Вконтакте

«Негідників, який вчинив акт вандалізму і наруги на Алеї героїв Небесної Сотні, слідчі Національної поліції інкримінують скоєння злочину за частиною 1 ст 194 КК України. Виродкові загрожує 3 роки в'язниці. Зараз він затриманий і до рішення суду буде перебувати під вартою », - написав Шкіряк.

Примітно, що радник міністра не цілком коректно цитує Кримінальний кодекс. Стаття 194, частина 1: Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.