Реклама
Реклама
Реклама

Альянс Банк онлайн заявка на кредит

  1. Як правильно оформити заявку на позику в Альянс Банк
  2. У заявці слід вказати:
  3. Іпотечне кредитування від Альянс Банку

Найзручніший і швидкий спосіб оформити кредит в банку - заповнення і відправка онлайн заявки на кредит. Подібну послугу пропонують найбільші банки РФ, в тому числі і Альянс Банк. Анкета позичальника для фізичних осіб може відрізнятися своєю структурою в залежності від обраної вами програми кредитування.
На підставі відомостей, зазначених потенційним позичальником в заявці, виноситься попереднє рішення про можливість видачі позики. Про результати попереднього рішення Банку по його заявці клієнт повідомляється за допомогою отримання СМС - повідомлення.


Як правильно оформити заявку на позику в Альянс Банк


При заповненні онлайн заявки спочатку потрібно визначити відділення банку, в якому Вам буде найзручніше отримати кредит, і вибрати його із запропонованого списку. Саме в це відділення буде спрямована заповнена Вами заявка.


У заявці слід вказати:


- необхідну вам суму кредиту;
- термін, на який ви бажаєте отримати позику: для беззаставних кредитів він становить від 12 до 60 місяців;
- персональні дані: прізвище, ім'я, по батькові, стать і дату народження, сімейний стан, наявність утриманців, в тому числі неповнолітніх, у потенційного позичальника;
- дані документа, що посвідчує особу, ІІН;
- розміри щомісячних доходів та витрат;
- контактні номери стаціонарного і мобільного телефонів.
Після відправки заявки ви зможете побачити присвоєний їй системою індивідуальний номер. Даний код ви можете використовувати в подальшому для отримання відомостей про статус онлайн заявки.
У разі відправки онлайн заявки в Альянс Банк після 18:00, або в вихідний день, вона обробляється менеджером відділення на наступний робочий день.
Важливо! Перш ніж оформляти онлайн заявку на отримання кредиту необхідно уважно вивчити умови по конкретному кредитному пропозицією. Альянс Банк розробив безліч кредитних програм, що дозволяє кожному позичальнику вибрати найбільш підходящий варіант. Одним з найбільш затребуваних видів кредитування є іпотечні позики.


Іпотечне кредитування від Альянс Банку


Альянс Банк пропонує програми «АльянсКредіт Іпотека» з фіксованою або плаваючою процентною ставкою строком до 20 років.
При оформленні іпотеки з фіксованою ставкою позичальник повинен внести первинний внесок в розмірі не менше 15% від ціни нерухомості, що купується. Однак можливий і заставу додаткового житлового нерухомого майна при відсутності коштів на початковий внесок.
При первинному внеску до 50% від вартості нерухомості банк вимагає повне підтвердження доходів, понад 50% - можливо тільки часткове підтвердження доходів, а при внеску від 70% - аналіз платоспроможності клієнта може проводитися на підставі анкетних даних.
Іпотечне кредитування з плаваючою ставкою також вимагає часткового або повного підтвердження доходів в залежності від розміру початкового внеску.
Однак якщо вам не підходять умови кредитування в Альянс Банку, ви можете відправити в Каспій банк онлайн заявку і вивчити пропоновані в ньому програми для кредитування фізичних осіб.