Реклама
Реклама
Реклама

Apple AirPods 2: поліпшені бездротові навушники випустять в 2019 році, Apple AirPower, HomePod

Компанія Apple працює над розширенням лінійки своїх навушників і готує до випуску відразу кілька нових моделей - нові AirPods і нову накладну модель.

Спочатку очікувалося, що вони будуть анонсовані до кінця 2018 року. Однак за новими даними Bloomberg , Випуск цієї моделі затримується.

Покращена версія бездротових навушників AirPods повинна отримати підтримку функції шумозаглушення, а також захист від негативних погодних умов. Випуск цієї моделі запланований на 2019 рік.

Разом з тим, у звіті аналітиків Barclays йдеться і про інші нововведення, які будуть реалізовані в прийдешніх навушниках AirPods. Зокрема, згадується впровадження нового бездротового чіпа і підтримка активації Siri без використання рук. Ці функції можуть з'явитися в навушниках ще в цьому році. Нарешті, навушники планується комплектувати новим чохлом, який буде підтримувати майбутню бездротову зарядну станцію Apple AirPower.

AirPods 2

Expert Reviews

Крім нових навушників інженери Apple також працюють і над новою версією розумного динаміка HomePod. Будь-яких відомостей про цей пристрій поки немає. Відомо лише, що він буде випущений в наступному році.

як повідомляв OBOZREVATEL , Нещодавно експерти назвали найміцніший смартфон - ним виявилася модель Motorola Moto Z2 Force. Вона краще за всіх перенесла падіння з висоти 1,2-1,8 метра на дерев'яну і бетонну поверхні.

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!