Реклама
Реклама
Реклама

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова забезпечив лікування 5000 дітей

  1. Програма "Адресна допомога" допомагає людям, які потрапили в критичну життєву ситуацію
  2. Як отримати допомогу?
  3. Орфографічна помилка в тексті:

25 січня 2018, 15:10 Переглядів:

Програма "Адресна допомога" допомагає людям, які потрапили в критичну життєву ситуацію

25 січня 2018, 15:10 Переглядів:   Програма Адресна допомога допомагає людям, які потрапили в критичну життєву ситуацію   Здоров'я дітей - пріоритетний напрямок програми Адресна допомога Гуманітарного штабу Ріната Ахметова

Здоров'я дітей - пріоритетний напрямок програми "Адресна допомога" Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Більше 5000 хлопців вже отримали допомогу на лікування. У їх числі - маленька Маргарита зі Слов'янська.

Маля народилося з двостороннім підвивихи правого і лівого стегна. Це захворювання зустрічається у дівчаток набагато частіше, ніж у хлопчиків. Дитина з таким захворюванням пізно починає ходити, кульгає. Це призводить до викривлення хребта - сколіозу і інших тяжких наслідків.

У чотири місяці Маргариті наділи стремена. З роками праву ніжку вдалося вилікувати, а ліву необхідно було прооперувати. Дівчинці п'ять років, але вона не ходить в дитячий сад, так як лікар рекомендував мінімальну фізичне навантаження на ніжку. Мама дівчинки - Наталя Смирнова - виховує доньку одна, майже вся зарплата йде на лікування, але і цих коштів недостатньо. Бабуся доглядає за онукою, поки мама на роботі.

Сім'я живе небагато, коштів на операцію немає. Після довгих пошуків Наталя вирішила звернутися на гарячу лінію Гуманітарного штабу Фонду Ріната Ахметова. Тут відгукнулися на прохання зневіреної матері.

"Ви подарували моїй дочці можливість повноцінно жити і розвиватися. Величезна подяка Штабу за надану допомогу. Ми зверталися в безліч благодійних фондів, але саме ви не залишилися байдужими", - сказала мама Маргарити.

В рамках програми "Адресна допомога" Гуманітарний штаб допоміг родині Смирнова придбати пластину з гвинтами і необхідні медикаменти. 17 січня 2018 роки дитина був успішно прооперований. Зараз дівчинка проходить курс реабілітації під наглядом лікаря.

"Програма" Адресна допомога "допомагає людям, які потрапили в критичну життєву ситуацію. Оперативність надання допомоги - головний критерій роботи програми. Адресну допомогу на лікування отримали понад 10 тисяч осіб", - повідомила фахівець програми Маріонелла Королева.

Як отримати допомогу?

Адресну медичну допомогу можуть отримати жителі Донецької та Луганської областей.
Адресна медична допомога надається важкохворим дітям і сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах (сім'ї, в яких більше одного тяжкохворого). Також адресна медична допомога надається дорослим мирним громадянам (одинока мати / батько чи бабуся / дідусь-опікун; дитина і мати / батько, постраждалі в результаті бойових дій, ДТП, пожеж і т. Д .; молодий чоловік / дівчина у віці від 18 до 25 років, які потребують допомоги для лікування / операції излечимого захворювання).

Щоб отримати допомогу, необхідно:

  1. Зателефонувати на гарячу лінію 0-800-509-001 та залишити заявку.
  2. Відповісти на дзвінок співробітника Штабу - уточнити, які потрібні документи.
  3. Підготувати необхідний пакет документів.
  4. Мати можливість приїхати на обстеження / операцію.

Зверніть увагу: допомога надається лише за наявності медичної довідки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Більше 5 тисяч дітей отримали допомогу на лікування за програмою" Адресна допомога "Гуманітарного штабу Ріната Ахметова". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як отримати допомогу?