Реклама
Реклама
Реклама

Список шлюбних агентств м.Харкова

Шлюбні агентств Харкова: список трьох найбільш популятних.

1. Шлюбне агентство Paradise Date

Адреса: м Харків, вулиця Клочківська, 192-А
Телефон: +380 (63) 2649324
http://paradisedate.com.ua

Шлюбне агенство Paradise Date вважається найбільшим в Харкові і одним з найефективніших в країні абсолютно не дарма. У порівнянні з деякими конкурентами, які провели на рику незрівнянно більше часу, співвідношення вдячних клієнтів до загального їх числа набагато вище. Це свідчить про індивідуальний підхід до кожної дівчини і правильності використовуваних методів. Кожна клієнтка агентства вправі розраховувати на особливе ставлення до себе.

Тому агентство готове працювати з абсолютно кожною дівчиною, яка зважилася спробувати щастя в пошуку супутника життя за кордоном. До дівчат виставляється тільки дві вимоги: мінімальний вік - 18 років, і відсутність офіційного шлюбу. В іншому - ніяких рамок. І потрібно відзначити, що в агентство звертаються жінки різного віку, так що в портфоліо Paradise Date можна знайти пари як ще зовсім молоді, так і куди більш зрілі.

Для роботи з агентством для дівчат створені комфортні умови. Жодна з послуг, що надаються в Paradise Date, дівчатами не оплачується. Від них вимагається лише залишити свої анкетні дані і надати кілька фотографій (або зробити їх на місці, прямо в офісі). Подальший процес контролюється співробітниками агентства - вони організовують переписку і / або зустрічі, при необхідності займаються перекладом, при бажанні дівчата виїхати в країну обранця надають консультації по оформленню документів.

До слова про країни обранців. Агентство заточене під пошук женихів саме за кордоном. Частина співробітниць компанії і самі мають чоловіків-іноземців, тому розуміють специфіку таких відносин і намагаються пояснити її клієнткам. Серед «країн-постачальників» женихів відзначаємо Францію, Італію, Швецію, Ізраїль, США і багато інших.
Відео про шлюбному агентстві ПарадайзДейт

2. Вернісаж, шлюбне агентство

Адреса: м Харків, вулиця Гагаріна, 1
Телефон: +380 (57) 758-86-40
vernisazh.com.ua

Називати Вернісаж шлюбним агентством буде не зовсім вірно, так як під одним дахом цієї організації зібрався цілий ряд інших структур. Наприклад, продаж туристичних турів, як авіаційних, так і автобусних. Є мовні курси, курси психології. Є серед них і шлюбний «відділ» і йому, судячи з даних сайту агентства, приділено не так багато уваги. По крайней мере, ні фотографій пар, ні хоча б їх відгуків агентство не надало. Також є очевидним, які послуги (крім перекладача, що зрозуміло) компанія надає.
3. Evrogrant, міжнародне шлюбне агентство

Адреса: м Харків, Бурсацький спуск, 7/14, 2-й поверх, к. 3
Телефон: 0937913731
сайту немає

Агентство Evrogrant організовує вечори зустрічей дівчат з чоловіками-іноземцями. Спеціалізація - франкомовні чоловіки з Франції, Бельгії, Швейцарії. Для дам зустріч безкоштовна. Більш детальна інформація відсутня. У деяких джерелах чомусь зустрічається під назвою Єврофорум.