Реклама
Реклама
Реклама

Перша в Україні модель plus size: "На мене частіше дивляться жінки, ніж чоловіки"

25-річна Христина. Сподівається, що скоро зустріне свого принца.

Ім'я: Кристина Кирчів
Народилася: 05.09.1989 у м Рені (Одеська обл.)
Кар'єра: модель, учасниця телешоу

Крістіна почала набирати вагу ще в дитинстві. Особливо вона поправилась після лікарні, куди потрапила з запаленням легенів. У школі над бідною дівчиною знущалися однокласники, незважаючи на те, що класним керівником у Крістіни була її рідна мама. На проекті "Зважені та щасливі" дівчина пробула 13 тижнів, за які схудла на 37 кілограмів. Ще до шоу Кирчів працювала в школі психологом і вчителем української мови. Сьогодні Кирчів працює в ЖЕКу.

- Як вам прийшла ідея спробувати себе в якості моделі plus size?

- Знаєте, я завжди відрізнялася формами, далекими від досконалості, і тому добре знаю, що таке комплекс неповноцінності. Навіть після проекту "Зважені та щасливі" розуміння того, що я можу комусь подобатися і мене зможуть вважати симпатичною, прийшло не відразу. А потім вирішила, що пора припиняти ображати себе. Саме тому, коли мені надійшла пропозиція спробувати себе в якості моделі, відразу погодилася. Так, я нестандартна, але хто сказав, що це погано? Тому я пішла в цей бізнес скоріше не заради того, щоб стати моделлю, а щоб випробувати себе. І хоча я трошки більше подіумних моделей, мені це не заважає насолоджуватися життям.

Зараз я працюю в одному столичному модельному агентстві - правда, пропозицій зйомок поки надходило небагато. Крім того, я сама реєструюся на всіляких сайтах моделей.

kirchiu

Крістіна під час шоу.

52pp04_qk_o

- Як думаєте, чому в Україні мода на моделей великих розмірів ще не досягла такої популярності як, наприклад, в тій же Америці і Європі?

- Я думаю, головна причина - в тому, що в це просто не вкладають гроші . Як і в будь-який інший бізнес, в цей теж потрібно робити інвестиції, займатися рекламою. Чесно кажучи, я б сама займалася таким бізнесом, але свого стартового капіталу у мене поки, на жаль, немає. Магазинам це нецікаво, тому що їм потрібно розпродавати одяг маленьких розмірів. А я не розумію, чому потрібно підганяти себе під якісь рамки. Але в той же час я вважаю, що жінка не повинна бути товстою, адже це впливає і на здоров'я, і ​​на якість життя. Хоча у кожної жінки своє поняття прийняття себе, і це головне!

- Після вашої участі в шоу "Зважені та щасливі" пройшло майже три роки. Якби зараз вам знову запропонували в ньому брати участь, ви б погодилися?

- Безумовно. Адже я завжди хотіла схуднути і бути красивою. А для мене зайву вагу і краса - це несумісні поняття. Після проекту я нарешті стала вільно рухатися, зараз не задихаюся при ходьбі або піднімаючись вгору по сходах. Мені вже не важко виконувати якусь фізичну роботу. Участь в цьому шоу допомогло мені прийняти себе і думати про майбутнє в правильному напрямку. Адже, як не крути, а я хороша зараз (посміхається). Хоча навіть після закінчення проекту мене не покидала думка, що я недостатньо схудла і хочу важити 60 кілограмів, а ще краще 55, при моєму зрості в 175 сантиметрів. Всі компліменти від чоловіків і просто випадкових людей я сприймала спочатку як знущання, не вірячи в те, що вони говорять щиро.

qeygtbjupom

Христина після шоу.

- А які ваші параметри на сьогоднішній день?

- Максимальна вага у мене був 138 кілограмів, і саме тоді настав рубіж, коли я зрозуміла, що якщо нічого не поміняю, то далі моє життя буде непотрібною - і в першу чергу мені самій. Зараз я важу 80 кг. Але сьогодні я себе вже ні в чому не обмежую, хоча як і раніше контролюю все, що мені потрапляє в рот. Раніше я як одержима вважала калорії, проводила багато часу в спортзалі, але своїх бажаних 60 кг так і не досягла. А зараз, коли я хочу з'їсти цукерку, розумію, що це не найстрашніше, що може бути (сміється). Зараз мої параметри 99-72-112, і ношу я 46-й розмір.

- Чим ви заробляєте собі на життя?

- Зараз я працюю диспетчером в ЖЕКу. Зміна у мене по 12 годин, і я відповідаю на запитання мешканців Києва про те, чому у них в крані немає води, де трапилися аварії на теплотрасах і все в такому ж роді. Повертатися в рідну Одеську область назовсім поки не хочу, адже там стільки спокус. І тому буваю там тільки наїздами. До сих пір звідти в Київ я повертаюся обов'язково з двома-трьома зайвими кілограмами, і доводиться приводити себе в норму. Звичайно, я планую повернутися до своєї спеціальності (Христина вчилася на викладача молодших класів. - Авт.), Але на даний момент ця робота не зможе забезпечити моє існування в столиці. Крім того, я підробляю репетиторством - у мене є двоє учнів. Але думок про подіумі і зйомках не полишаю. Цей чарівний світ мені так подобається! І не тому, що я завжди в центрі уваги - просто у всіх людей, залучених в цей процес, надзвичайно горять очі.

- А як з приводу особистого життя?

- Серце моє невільно, але і не зайняте. Шанувальник у мене є, але я не знаю, що він собі думає і якого фіга до сих пір не кличе мене заміж (сміється). Я йому ще, звичайно, даю час для роздумів, але інші варіанти теж можу прийняти на розгляд.

4jm76fdcya0

Навіть на "домашніх" фото дівчина виглядає чарівно.

- Після того як вас показали по телебаченню, чоловіки стали активніше проявляти знаки уваги?

- Чесно кажучи, на вулицях мене частіше помічають і дізнаються як раз жінки і дівчата, а не чоловіки. Кілька разів підходили хлопці зі словами: "А ми з дружиною дивилися проект з вашою участю!". А взагалі моя популярність ніяк не вплинула на особисте життя. Більш того, був випадок, коли ми познайомилися з молодою людиною, гуляли по парку, а тут до мене підбігли дівчинки з питанням, а чи не та я Христина з телевізора. Хлопець був у шоці, подумав, що я - ведуча новин (сміється). А взагалі буває, що і очі будують, і знайомляться, і самолюбство тішать, але, на жаль, чоловіки, з яким мені захотілося б стати розсудливим і нарешті завести сім'ю, на жаль, поки немає.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні Як вам прийшла ідея спробувати себе в якості моделі plus size?
Так, я нестандартна, але хто сказав, що це погано?
Якби зараз вам знову запропонували в ньому брати участь, ви б погодилися?
А які ваші параметри на сьогоднішній день?
Чим ви заробляєте собі на життя?
А як з приводу особистого життя?
Після того як вас показали по телебаченню, чоловіки стали активніше проявляти знаки уваги?