Реклама
Реклама
Реклама

купити квартиру в СПб, продати квартиру, Санкт-Петербург, Пітер, СПб, ЛО, Ленінградська область, купити або продати кімнату, будинок або котедж в Пітері або ЛО, ріелторські послуги, агенство нерухомості, ми даємо безкоштовні консультації! Наша база даних квартир кімнат, будинків і котеджів в СПб і Льон області постійно оновлюється і містить найсвіжіші пропозиції. Телефонуйте (812) 920-24-33 або (812) 296-22-97, Агентство Час нерухомості Санкт-Петербург

  1. Так яке ж агентство нерухомості вибрати, куди звернутися?

Наше агентство пропонує широкий асортимент послуг на ринку нерухомості Санкт-Петербурга і Ленінградської області: оренда квартир та кімнат, елітної нерухомості, покупка і продаж комерційної і житлової нерухомості. Оперативне вирішення всіх питань: купити квартиру, купити кімнату, продати квартиру, продати кімнату, купити офіс, продати офіс, зняти квартиру, здати кімнату, здати квартиру в СПб і ЛО, та ін. Проводимо супровід угод купівлі-продажу, замовлення виписок з ЕГРП , реєстрацію договорів в УФРС.

Кожна операція на ринку нерухомості Санкт-Петербурга або Ленінградської області - це, безсумнівно, важливий і відповідальний крок у житті кожної людини. Та й справа не тільки у вартості продаваних заміських будинків або офісів або ціни купується або орендованого житла. Найчастіше, купуючи житлову або комерційну нерухомість, орендуючи будинок, офіс або кімнату, ми закладаємо основи нашого майбутнього життя або діяльності організації, а помилка, допущена при цьому, виявиться вельми болючою.


Багато людей заздалегідь не усвідомлюють, наскільки важко продати або купити квартиру: так для законного оформлення угоди купівлі-продажу потрібно зібрати кілька десятків документів. Що ж робити, якщо необхідно терміново продати квартиру і при цьому не потрапити до шахраїв, яких останнім часом стає все більше? Самим розумним виходом в подібній ситуації буде звернутися до послуг грамотних фахівців з нерухомості - до агентству нерухомості, до професіоналів, які в силу специфіки своєї роботи знають всі закономірності і, так звані, "підводні камені" ринку заміської, житлової або комерційної нерухомості. Наші досвідчені фахівці забезпечать супровід угоди купівлі-продажу, проконсультують і пояснять про взаєморозрахунки через осередок банку і розрахунки з використанням акредитива.


Фахівці знають також всі тонкощі знімання житла. Вони знають, де можна вигідніше зняти квартиру, а де оренда житла невиправдано висока. Аналогічні аспекти, а може ще серйозніші, присутні також в питаннях купівлі-продажу житлових квартир, кімнат. Це, дійсно, непрості питання і тут необхідна допомога фахівців ринку нерухомості.


Так яке ж агентство нерухомості вибрати, куди звернутися?


Рекомендуємо кілька основних критеріїв відбору агентства нерухомості:

  • професіоналізм, обов'язковість, чуйне ставлення до клієнтів і облік всіх побажань;
  • тривала позитивна історія на ринку ріелторських послуг, широкий спектр послуг;
  • серйозний штат кваліфікованих ріелторів, підтверджений іменними сертифікатами на кожного з них
  • членство в професійних організаціях в сфері нерухомості

Кожне окремо взяте напрямок ринку нерухомості володіє індивідуальними особливостями, тому агентству нерухомості не обійтися без серйозного штату висококваліфікованих агентів, щоб мати можливість успішно працювати в секторах здачі / оренди житла, купівлі / продажу та оренди елітної і заміської нерухомості, проводити операції з комерційною нерухомістю, зарубіжної нерухомістю і т.п.


Наше агентство нерухомості дорожить своєю репутацією, ми забезпечимо Вам найкращі умови проведення операцій, пов'язаних з нерухомістю. Вам потрібно буде з безлічі пропозицій в базі даних нерухомості вибрати підходящий варіант, а оформленням всіх необхідних документів займуться наші співробітники.

Ми зможемо зареєструвати Ваш договір купівлі-продажу в УФРС, замовити виписку з ЕГРП по кожному об'єкту.

Агентство "Час нерухомості". Ми раді будемо бачити Вас у себе в офісі за адресою:

  • Санкт-Петербург, вул. Єсеніна д.16 к.1 пом. 21Н, тел. (812) 497-50-05, 920-24-33

Якщо з якихось причин ви не можете приїхати до нас в офіс, тоді з нами можна зв'язатися за телефонами або через Інтернет. У найкоротші терміни один з наших фахівців зв'яжеться з вами, щоб допомогти вам у вирішенні будь-якого питання щодо нерухомості - будь то покупка житла та інших.


На Ваші питання ми відповімо:

  • за телефонами: (812) 497-50-05, (812) 920-24-33, (812) 497-50-00
  • по електронній пошті: [email protected]
  • по ICQ (аська): 584188811

Основу нашого агентства нерухомості складають досвідчені експерти, в нашій роботі використані сучасні ріелтерські технології. Багаторічний досвід наших співробітників дозволяє надавати повний спектр послуг, давати професійні консультації та практичні поради в області нерухомості.


Якщо Вам не вистачає грошей для покупки квартири, ми допоможемо Вам зробити операцію обміну: тоді можливою доплатою буде різниця між вартістю Вашої і квартири, що купується, іпотечний або споживчий кредит, субсидії та сертифікати, в т.ч. військові. Навіть в цьому непростому питанні ви зможете уникнути паперової тяганини - вам потрібно буде з безлічі пропозицій в нашій базі нерухомості вибрати підходящий варіант житла, а оформленням всіх необхідних документів займуться наші співробітники.

Ми зможемо надати Вам юридичну допомогу при спадкуванні, даруванні, купівлі-продажу.

Бажаємо вам вдало, вигідно і надійно купити, продати, здати чи зняти квартиру, кімнату, котедж, заміський будинок, земельну ділянку в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.


Агентство «Час нерухомості» є:

Постійна участь у семінарах і виставках відзначено дипломами . Професійна діяльність компанії застрахована в страховій групі «СОГАЗ».


Наш величезний досвід роботи на ринку житла Санкт-Петербурга і Ленінградської області, якісна робота і бездоганна репутація дозволять Вам в найкоротші терміни купити або продати об'єкт нерухомості будь-якого класу комфортності.


За більш детальною інформацією звертайтесь до нас за телефонами (812) 497-50-05, (812) 920-24-33, або скористайтеся он-лайн консультацію по ICQ (асьці) 584188811, або залиште заявку на нашому сайті.
Наші партнери:
За більш детальною інформацією звертайтесь до нас за телефонами (812) 497-50-05, (812) 920-24-33, або скористайтеся он-лайн консультацію по ICQ (асьці) 584188811, або   залиште заявку   на нашому сайті

Так яке ж агентство нерухомості вибрати, куди звернутися?
Що ж робити, якщо необхідно терміново продати квартиру і при цьому не потрапити до шахраїв, яких останнім часом стає все більше?
Так яке ж агентство нерухомості вибрати, куди звернутися?