Реклама
Реклама
Реклама

"Solo Tu" Весільний салон Київ

Весільний салон Solo Tu   Для вашого весілля ви можете знайти весільні сукні   відомих торгових марок

Весільний салон "Solo Tu"

Для вашого весілля ви можете знайти весільні сукні відомих торгових марок.

Для нареченої весільну сукню це її мрія. У нас в салоні будь-яка модниця знайде плаття своєї мрії. Воно сподобається не тільки вам, але і всіх гостей. Вони не зможуть приховати захоплення. Плаття в грецькому стилі, для буремних, короткі весільні сукні, пишні, прямі.

Колекції весільних суконь

У нас представлені колекції торгової марки Alfred Angelo, відомого у всьому світі італійського дизайнера Альфреда Анжело Піччіоне. Весільні сукні на наречених виглядають дуже вишукано і витончено. Нова колекція Alfred Angelo дивує своїми моделями весільних суконь. Вони виглядають божественно за рахунок мережива і вишивки, а розкішні тканини виглядають дивно.

Американський дизайнер Niki Livas, представник модного дому «Alfred Angelo» також представив колекцію весільних суконь у нас в салоні. Вони вражають легкастью тканин, ніжністю. Красиві силуети, витончені моделі, кожна наречена знайде в колекції щось своє.

"Solo - sposa" колекція, яка не залишить байдужою не одну наречену. Плаття прикрашені перлами і бісером, мережива і вишивка виглядає на атласної тканини чудово.

Купить і взяти на прокат весільну сукню
Вартість весільної сукні починається від 1000 грн. до 20 000 грн.

Якщо ви хочете виглядає як королева, але наряд вашої мрії вам недоступний за ціною, то ми пропонуємо вам взяти його напрокат на 3 доби. Весілля буває один, або кілька разів у житті, і в це день хочеться виглядати на всі 100%.

Відвідайте весільний салон "Solo Tu" з понеділка по п'ятницю з 11.00 до 20.00, або на вихідних з 11.00 до 19.00!

Відповіді на типові воросси

1. Чи є в салоні все весільні сукні та вечірні сукні, фото яких розміщені на сайті?

У нашому весільному салоні не можуть одночасно перебувати все ті весільні та вечірні сукні, які представлені в каталогах на сайті. Про наявність будь-якого сукні ви можете завжди дізнатися, зателефонувавши нам. Ми з радістю Вас проконсультуємо.

Будь-яке вподобане Вам весільну сукню або вечірню сукню, в разі його відсутності в нашому салоні, але наявності в каталозі, ми можемо привезти для Вас під замовлення. Це займає близько 3-4 тижнів.

2. Чи є сукні для вагітних?

Звичайно в нашому весільному салоні є весільні сукні для вагітних, і не тільки весільні, а й вечірні сукні для вагітних.

Так само наш весільний салон допоможе нареченим підібрати весільну сукню нестандартного розміру, з будь-якими особливостями фігури.

3. Якщо весільну або вечірню сукню подобатися, але бентежать деякі деталі - довгий шлейф, відсутність / наявність бретелей, надлишок прикрас на ньому?

У цій разі абсолютно не варто відмовляти собі в сподобався плаття! Наші майстри допоможуть Вам підігнати будь-яке плаття по фігурі так, що б воно сиділо комфортно, і виглядало саме так, як Вам хотілося б. Підгонка сукні займає всього пару днів, а в разі потреби плаття може бути готове і за один день.

4. Чи можна у вашому весільному салоні відразу підібрати до обраного весільного плаття або вечірньої сукні аксесуари?

Звичайно можна! Вибравши весільну або вечірню сукню в нашому весільному салоні, вам не доведеться їздити по всьому місту в пошуках аксесуарів - у нас ви зможете підібрати взуття, весільну фату, весільні та вечірні рукавички, весільні та вечірні сумочки, подушечки для обручок, весільні келихи, весільні і вечірній білизна, біжутерію, діадеми і т.д.

5. Чи є можливість взяти в вашому салоні плаття на прокат?

Так, наш весільний салон надає для Вас таку послугу, як прокат весільного плаття. Футболка віддається в Ваше користування на три дні, при цьому ми обов'язково підписуємо офіційний договір прокату.

в нашому салоні представлені Бренди таких дизайнерських будинків як

evening fashion

Wedding fashion