Реклама
Реклама
Реклама

Поради: як пересісти в бізнес-клас з економа

Ми запитали 1000 російських і зарубіжних бортпровідників, співробітників стійок реєстрації та інший авіаперсонал, що працює з пасажирами, в яких випадках ви пересадите пасажира з економа в бізнес-клас, і тепер знаємо, як можна пересісти з економа в бізнес-клас. Ми запитали 1000 російських і зарубіжних бортпровідників, співробітників стійок реєстрації та інший авіаперсонал, що працює з пасажирами, в яких випадках ви пересадите пасажира з економа в бізнес-клас, і тепер знаємо, як можна пересісти з економа в бізнес-клас

Як правило, пасажиру пропонують підвищити клас обслуговування в разі нестачі місць в економі. Однак, як з'ясували експерти туристичного пошуковика Aviasales, 78% опитаних співробітників авіакомпаній готові поступитися місцем в ряді випадків.

У дослідженні взяли участь 1000 російських і зарубіжних бортпровідників, співробітників стійок реєстрації та інший авіаперсонал, що працює з пасажирами. Виявилося, що велика частина опитаних готова пересадити мандрівника в бізнес і лише 22% не за яких умов не зроблять цього.

«Ви нічим не ризикуєте, якщо запитаєте» - кажуть учасники дослідження. При цьому найбільше шансів на апгрейд у володарів срібних та золотих карт лояльності тієї чи іншої авіакомпанії. Таким не відмовить 71% опитаних.

Ввічливість теж не зайве якість на шляху до бізнес-класу. 14% співробітників авіакомпаній з великою охотою задовольнять коректно сформульовану просьбу.Есть шанси і у скандалістів. У 7% випадках пересаджують тих, хто був розчарований сервісом перевізника і заявив про це.

3% опитаних готові пересадити в бізнес пасажира, який погано почуває себе і ще 1% ймовірності на апгрейд є у пасажирів з дітьми. Решта 4% назвали інші причини.

Серед найпопулярніших мотивів підвищення класу обслуговування авіаперсонал називав націленість на задоволення запитів пасажирів, а також роботу на перспективу: «Спробувавши бізнес, в подальшому пасажир може відмовитися від економа». Крім того, учасники дослідження відзначили, що їм зовсім не складно піти назустріч кліенту.Те ж, хто з більшою ймовірності відмовить в апгрейде, серед причин відмови називали корпоративні заборони.