Реклама
Реклама
Реклама

Юрист по кредитах Кузьмін Харків | Реструктуризація кредиту і боргу

  1. Стратегія поведінки і правова допомога з кредитом істотно залежать від ряду факторів:
  2. За домовленістю з банком можлива реструктуризація кредиту.
  3. Вартість послуг:

Юридична допомога та консультація часто потрібні не тільки кредиторам, а й позичальникам, особливо якщо в якості кредитора виступає банк Юридична допомога та консультація часто потрібні не тільки кредиторам, а й позичальникам, особливо якщо в якості кредитора виступає банк. Економічні кризи, валютні коливання, невдачі в бізнесі і т.п. можуть стати причинами, що ускладнюють повернення грошей. І тоді виникає питання: як не платити кредит, але при цьому не постраждати?

Стратегія поведінки і правова допомога з кредитом істотно залежать від ряду факторів:

  • вид: заставний / беззаставний;
  • чи був суд з банком по кредиту;
  • чи є у власності позичальника майно і офіційні доходи;
  • якого результату Ви хочете досягти.

Найбільш сприятливі перспективи, якщо кредит без застави і кредитор ще не звернувся до суду. Це дає час як переоформити майно (шляхом продажу, міни, дарування, розділу між подружжям і т.п.), так і спробувати домовитися про погашення боргу єдиним платежем з дисконтом.

За домовленістю з банком можлива реструктуризація кредиту.

У більшості випадків реструктуризація боргу (пролонгація, зміна валюти, кредитні канікули і ін.) Передбачає зниження поточної фінансової навантаження на позичальника, але його сумарні витрати збільшаться.

Що робити, якщо банк вже подав до суду? При відсутності майна і офіційних доходів навіть на стадії виконавчого провадження хвилюватися не варто. Взяти з Вас нічого, виконавче провадження через півроку закриють, а банк спише заборгованість як безнадійну.

Якщо кредит заставний і / або Ви володієте бізнесом, майном, маєте офіційні доходи, ситуація ускладнюється. Відповіді на питання: «Як вирішити питання заборгованості по автокредиту?» Або «Що робити підприємцям?», - не так очевидні. Суд, в більшості випадків, стає на бік кредитора. Однак кредитний юрист допоможе і в цій ситуації. Чим довше триває судовий розгляд - тим довше Ви залишаєтеся власником майна. І більше шансів домовитися з банком про часткову оплату на вигідних для Вас умовах або вивести майно з-під застави.

У суді є можливість оскаржувати умови договору, розмір боргу, розмір штрафу, пені. Для цього потрібно дуже добре вивчити всі тонкощі кредитного договору, розбиратися в кредитних відносинах, проводити аудиторські експертизи. Це може зробити тільки досвідчений адвокат по кредитах.

Якою б не була сума заборгованості, термін позовної давності за кредитними претензіями становить 3 роки (якщо інше не встановлено в договорі). Позовна давність за кредитом відраховується від моменту закінчення договору. Так що якщо договір довгостроковий, навряд чи вдасться скористатися правом на застосування терміну позовної давності.

Юрист по кредитах юридичної компанії «Адвокат'», вивчивши особливості конкретної ситуації, підкаже, як юридично правильно не повертати борг. Адвокат по боргах звільнить Вас від турбот, пов'язаних з судовими розглядами і зведе фінансові втрати за кредитними претензіями до мінімуму.

Працюємо в містах: Харків, Полтава, Київ, Суми, Одеса, Миколаїв, Дніпро, Запоріжжя, Житомир, Вінниця, Херсон, Кропивницький, Чернігів, Рівне, Черкаси, Хмельницький, Ужгород, Тернопіль, Львів, Луцьк, Чернівці, Івано-Франківськ.

Кредитний адвокат і юрист - професійна юридична консультація і допомога.

Вартість послуг:

ПОСЛУГА грн Письмова консультація від 200 Договір поруки 1000 послуги адвоката по списанню кредитів від 5000 Повернення депозитів від 5000 Юридичний супровід договорів від 250 грн / год Юридична допомога в рішеннях справ з проблемними кредитами від 1000 Ознайомлення з матеріалами справ та іншими документами, їх правова оцінка юристом з підготовкою висновків від 300 Юридичний супровід угод і переговорів від 200 грн. годину Стажування студентів від 250 Відрядження (включаючи витрати на харчування) Витрати на проживання та переїзд відшкодовуються окремо. Послуга оплачується додатково при необхідності виїзду в інше місто / область 450 грн. на добу

І тоді виникає питання: як не платити кредит, але при цьому не постраждати?
Що робити, якщо банк вже подав до суду?
Відповіді на питання: «Як вирішити питання заборгованості по автокредиту?
» Або «Що робити підприємцям?