Реклама
Реклама
Реклама

Допомога і консультація адвоката у цивільних справах в Москві

  1. Послуги юриста у цивільних справах
  2. Вартість послуг адвоката у цивільній справі
  3. Адвокат по цивільних справах
  4. Судовий юрист по цивільних справах - Москва
  5. Відгуки клієнтів

Перш за все необхідно відзначити, що цивільним може бути будь-яка справа, якщо воно розглядається в порядку, встановленому цивільно-процесуальним законодавством нашої країни. Відповідно, справи, що розглядаються в порядку, встановленому іншим процесуальним законодавством, до цивільним віднесені бути не можуть.

Тим часом, підставою для виникнення цивільних справ є найширший спектр правовідносин. Це і цивільні, і трудові, і земельні, і фінансові, і конституційні, і навіть кримінальні та адміністративні правовідносини.

Послуги юриста у цивільних справах

Розгляд цивільних справ в судах загальної юрисдикції утворює громадянське судочинство. Для таких справ Вам потрібен хороший юрист по цивільних справах.

Одним з видів юридичної допомоги кращого адвоката у цивільних справах (в Москві чи деінде ще) є представництво інтересів звернувся до нього особи в цивільному судочинстві. Відповідно до чинного законодавства Російської Федерації приватний адвокат наділений правом представляти в суді по цивільній справі інтереси як позивача, так і відповідача, тобто сторін у справі, а також третіх осіб, якими є громадяни, особи без громадянства, іноземні громадяни, індивідуальні підприємці, органи державної влади, юридичні особи будь-яких організаційних правових форм, органи місцевого самоврядування.

Повноваження адвоката в суді, що представляє інтереси громадян в цивільному судочинстві, визначено Федеральним законом про адвокатуру, а також відповідним процесуальним законодавством.

В цілому допомогу юриста у цивільних справах, що практикує в тому числі і в Москві, полягає в здійсненні процесуальних дій від імені та в інтересах звернувся до нього особи в зв'язку з розглядом цивільної справи в суді. Знайти юриста у цивільних справах можна по телефону: +7 (495) 761-03-52

Вартість послуг адвоката у цивільній справі

Довідкова консультація адвоката по телефону безкоштовно Усна консультація адвоката (при укладенні угоди - безкоштовно) від 1000 руб. Складання позовної заяви (відзиву на позовну заяву) без звернення до суду від 3000 руб. Підготовка та направлення позовної заяви до суду (без участі в судовому засіданні) від 10000 руб. Ознайомлення з матеріалами справи (в т.ч. в суді) від 5000 руб. Ведення адвокатом справи в суді 1 інстанції від 15000 руб. Цивільна справа «під ключ» в суді 1 інстанції (складання позовної заяви та направлення її до суду, ведення справи в суді до винесення рішення по справі)

від 30000 руб. (Крім розлучення і аліментів)

Участь адвоката в суді апеляційної, касаційної, наглядової інстанції від 20000 руб. Складання апеляційної, касаційної, наглядової скарги від 10000 руб.

Московські адвокати у цивільних справах (ціни)

Адвокат по цивільних справах

Найманий адвокат по цивільних справах, представляючи свого довірителя в цивільному судочинстві, має всі ті ж правами при здійсненні процесуальних дій, що і його довіритель.

Разом з тим необхідно відзначити, що існує ряд повноважень, які адвокат має право здійснювати від імені довірителя тільки за умови, що ці повноваження передані йому в установленому порядку, тобто оформлені довіреністю, про що прямо зазначено в ст. 54 ЦПК РФ. Так, адвокат має право підписати позовну заяву, пред'явити його в суд, пред'явити зустрічний позов, повністю або частково відмовитися від позовних вимог, визнати позов і т.д. тільки в тому випадку, якщо він представляє особа видало йому відповідну довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства Російської Федерації.

Юридично підкований фахівець допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася, зможе безпомилково оформити всі необхідні документи і доб'ється вирішення справи в суді в вашу користь. Так чи інакше, грамотний адвокат по цивільних справах зробить все, що залежить від нього, щоб ваші права були надійно захищені, застосовуючи законні методи. Головне, щоб Ви зробили правильний вибір і могли дійсно довіряти найнятому фахівця.

Кращі адвокати у цивільних справах в Москві радять: Звертаючись до кваліфікованого професіонала, необхідно враховувати і його спеціалізацію, оскільки не всі мають достатньо досвіду та практики, щоб займатися цивільно-правовими питаннями. Тому вам потрібен адвокат, що спеціалізується на участь у розгляді судами цивільних справ.

Судовий юрист по цивільних справах - Москва

Послуги судового юриста у цивільних справах, безумовно, стануть в нагоді Вам на всіх стадіях цивільного судочинства, починаючи від порушення провадження у справі, і закінчуючи переглядом справи за новими і новими обставинами.

В рамках цивільного законодавства адвокат надає досить великий перелік послуг, серед яких і дозвіл житлових суперечок, пов'язаних зі вселенням в житлове приміщення або виселенням з нього, зняттям з реєстраційного обліку, втратою права користування житловим приміщенням, визначенням порядку користування житловим приміщенням і т.д. ; і дозвіл трудових суперечок, пов'язаних зі стягненням заборгованості по заробітній платі, відновленням на роботі і т.д .; і вирішення спорів з області захисту прав споживачів, в тому числі досудове врегулювання спору; і вирішення сімейних спорів, пов'язаних з розірванням шлюбу, стягненням аліментів, розділом майна колишнього подружжя і т.д .; а також спадкових, страхових, земельних та багатьох-багатьох інших суперечок. При цьому існування деяких з них неможливо навіть передбачити, враховуючи реалії сьогоднішнього життя.

Відгуки клієнтів

Велике спасибі Юлії Володимирівні за допомогу в моїй справі. Жила і думати не могла про таке. Мій колишній чоловік раптом захотів позбавити мене батьківських прав і забрати собі сина. Сина, який після розлучення з цим недолюдей, став для мене сенсом життя. Мало того, він ні копійки грошей нам не перерахував, а тут вирішив взяти до себе дитину і найняв кращих адвокатів. Що тут говорити, я забула про спокій і думка, про втрати сина приводила мене в шоковий стан. Світ не без добрих людей, моя подруга дала мені телефон Юлії Володимирівни і сказала, що вона зможе мені допомогти, що це дуже сильний адвокат. Опускаючи всі подробиці, хочу сказати, що ми їх поставили на місце і змусили сплатити всі аліменти. Але це була битва гідна, що б про неї написати розповідь. Низький Вам уклін Юлія Володимирівна.

Тамара Сойкіна.

Продав дідівську дачу. Терміново потрібні були гроші для бізнесу, і я погодився віддати її в розстрочку, тепер уже колишнього друга. Половина суми була виплачена відразу, так би мовити перший внесок, ще чверть отримав протягом наступного року. Потім платежі перестали надходити. Друг обіцяв, що ось-ось перерахувати борг, але грошей так і не платив. Я згадав народну мудрість, що друзям в борг не дають, щоб не втратити ту саму дружбу. Зрозумів, що припустився помилки і звернувся до адвоката у цивільних справах Лук'янової Юлії Володимирівни. Борг я отримав, крім того Юлія Володимирівна змогла відсудити мені відсотки за затримку виплат. Я так був задоволений професійною роботою Юлії Володимирівни, що вона стала моїм персональним адвокатом. Дякуємо.

Степанов Артем.