Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат по цивільних справах

  1. Основні послуги від адвоката у цивільних справах нашої юридичної компанії в Києві:
  2. Контакти для зв'язку з юристами і адвокатами у цивільних справах
  3. Корисні статті по темі «адвокат по цивільних справах»:

Вашу квартиру залили сусіди, Ваш добрий знайомий перестав відповідати на дзвінки і явно не поспішати віддавати позичені йому гроші за розписці, бригада підрядників явно не справляється з термінами і якістю ремонту у Вашій квартирі - це лише малий перелік питань, які можуть виникати у звичайних громадян нашої країни і при наявності яких явно не зайвим буде консультація адвоката у цивільних справах Київ Юридичної компанії Варта Вашу квартиру залили сусіди, Ваш добрий знайомий перестав відповідати на дзвінки і явно не поспішати віддавати позичені йому гроші за розписці, бригада підрядників явно не справляється з термінами і якістю ремонту у Вашій квартирі - це лише малий перелік питань, які можуть виникати у звичайних громадян нашої країни і при наявності яких явно не зайвим буде консультація адвоката у цивільних справах Київ Юридичної компанії "Варта".

Ви заперечите - а чим мені може допомогти якійсь адвокат по цивільних справах або якщо говорити простіше - наскільки особисто Вам важливі послуги адвоката київ в області гражанско права.

Не будемо далеко ходити за прикладами - Вам (не дай Бог) залили квартиру, Ви природно налаштовані рішуче, за Вашими оцінками розмір шкоди склав 10000 грн., Та й про моральну шкоду Ви також чули і тому вважаєте, що 5000 Грн. компенсації моральної шкоди також будуть явно не зайвими для Вас. Працівник ЖЕУ факт залиття підтвердив у присутності сусіда і порекомендував останньому вирішити питання c Вами мирним шляхом. Та й сусід ніби як налаштований визнати свою провину і більше того просить не доводити справу до суду. Все начебто чудово - але ось проблема - віддавати добровільно завдану шкоду сусід не поспішає. Ви вирішуєте подати позов до суду і поспішаю Вас розчарувати - вже на цій стадії можливі чималі проблеми з грамотним складанням позову і його правовим обґрунтуванням, але навіть якщо позов суд все-таки прийняв - швидше за все результат справи для Вас буде негативним. Чому? Що не так - запитаєте Ви? Юридична компанія "Варта", надаючи юридичні послуги в Києві неодноразово стикалася з судовими справами, за якими внаслідок недостатньої роботи зі збору доказів позивач програвав ніби як виграшні судові процеси. Так бували й інші причини крім цих - але основна - майже повна відсутність надлещащіх доказів і ігнорування послуг адвоката в Києві. І тому абсолютно життєвий рада - якщо добровільно домовиться з порушником Ваших прав в сфері цивільного права не вдається - набираєте в інтернеті фразу "юрист київ" або "адвокат київ", або "адвокат по цивільних справах Київ", знаходите реквізити нашої компанії і записуєтеся на безкоштовну юридичну консультацію .

Юридична компанія «ВАРТА» c моменту свого утворення надає юридичні послуги в Києві в сфері цивільного права і має багаторічний досвід не тільки судових тяжб в цій галузі права, а й чималу кількість врегульованих в досудовому порядку гражанско-правових спорів.

Слід також зазначити, що на сьогоднішній день юридичні послуги адвоката у цивільних справах в Києві - це найбільш поширений вид судової практики нашої компанії.

Тому захотів скористатися юридичними послугами в Києві нашої компанії Ви отримаєте професійні послуги юриста в киеве, якісні адвокатські послуги київ Фахівців в галузі цивільного права, які протягом багатьох років практикують у цій сфері.

- строку позовної давності. При зверненні до суду важливо знати що загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки. Але для окремих видів вимог встановлюється спеціальна позовна давність в один рік. Це стосується вимог про стягнення неустойки (штрафу, пені), вимог про недоліки проданого товару, вимог про рассторженіі договору дарування, вимог пов'язаних з перевезеннями вантажів;

- щодо права на обов'язкову частку у спадщині. Малолітні, неповнолітні, повнолітні непрацездатні діти спадкодавця, непрацездатні вдова (вдівець) та непрацездатні батьки спадкують, незалежно від змісту заповіту, половину частки, яка належала б кожному з них при спадкуванні за законом (обов'язкова частка).

Розмір обов'язкової частки у спадщині може бути зменшений судом з урахуванням відносин між цими спадкоємцями та наследователем, а також інших обставин, що мають істотне значення.

До обов'язкової частки у спадщині зараховується вартість речей звичайної домашньої обстановки та вжитку, вартість заповідального відказу, встановленого на користь особи, яка має право на обов'язкову частку, а також вартість інших речей та майнових прав, які перейшли до неї як до спадкоємця.

Будь-які обмеження та обтяження, встановлені у заповіті для спадкоємця, який має право на обов'язкову частку у спадщині, дійсні лише щодо тієї частини спадщини, яка перевищує його обов'язкову частку.

Основні послуги від адвоката у цивільних справах нашої юридичної компанії в Києві:

1. Юридична консультація в Києві адвоката у цивільних справах по будь-якої категорії цивільно-правових справ.
2. Складання процесуальних документів адвокатом у цивільних справах (позовів, скарг, заперечень на позови).
3. Представництво Ваших інтересів адвокатом у цивільних справах в судах цивільного судочинства.
4. Представництво Ваших інтересів адвокатом у цивільних справах в третейських судах.
5. Досудове врегулювання адвокатом у цивільних справах суперечок в сфері цивільного права.
6. Спадкові спори.

Юридичні послуги з представництва інтересів в суді по різним цивільно-правових спорів Найменування Ціна, грн. Юридична консультація 150 Підготовка позовних заяв, заперечень на позовні заяви, пояснень, апеляційних, касаційних скарг від 700 Участь адвоката в судовому засіданні від 600 грн. за 1 засідання Супровід судового процесу в інтересах замовника "під ключ" від 5000

Ви гідні отримувати юридичні послуги в Києві від професіоналів своєї справи і тому Юридична компанія "Варта" завжди рада надати Вам правову допомогу.

Контакти для зв'язку з юристами і адвокатами у цивільних справах

Чекаємо Вас за адресою: м.Київ, Пр.Визволителів, з, оф. 310, або дзвоніть нам за тел. (044) 227-08-65, (050) 380-56-22, або пишіть на [email protected] .

Корисні статті по темі «адвокат по цивільних справах»:

- Адвокат по сімейних справах .
- Адвокат по спадкових справах .
- Адвокат по сімейних справах Київ .
- Адвокат по розділу майна .

Чому?
Що не так - запитаєте Ви?