Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат 24 години

  1. Основний напрямок практичної діяльності
  2. Юридичні послуги адвоката в Москві

Відповідно до законодавства Росії адвокатом є особа, яка отримала в установленому Федеральним законом статус адвоката і право здійснювати професійну юридичну діяльність Відповідно до законодавства Росії адвокатом є особа, яка отримала в установленому Федеральним законом статус адвоката і право здійснювати професійну юридичну діяльність.

Для набуття статусу професійного юриста необхідна наявність вищої юридичної освіти, отриманого в що має державну акредитацію вищому навчальному закладі або вчений ступінь з юридичної спеціальності.

Також для отримання статусу необхідно мати стаж роботи за юридичною спеціальністю не менше 2-х років. Стаж роботи за юридичною спеціальністю обчислюється не раніше ніж з моменту отримання закінченої вищої юридичної освіти.

Федеральним законодавством встановлені додаткові вимоги для претендента, наприклад, відсутність судимості.

Основний напрямок практичної діяльності

  • консультація з правових питань як в усній, так і в письмовій формі у кримінальних, цивільних, адміністративних і арбітражних справах;
  • складання та подання документів правового характеру (заяв, скарг, клопотань);
  • представлення інтересів позивача або відповідача в рамках цивільного судочинства;
  • участь в якості представника або захисника у кримінальних справах і в ході провадження у справах про адміністративні правопорушення;
  • представлення інтересів довірителя в Конституційному суді РФ;
  • представлення інтересів довірителя при розгляді справ у третейському суді, міжнародному комерційному арбітражі, а також інших органах вирішення спорів;
  • представлення інтересів довірителя в усіх органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях та ін .;
  • участь в якості представника довірителя у виконавчому провадженні, а також при розгляді питань, що виникають в ході виконання вироку суду;
  • участь в якості представника довірителя в податкових правовідносинах;
  • інша правова допомога, яка не заборонена законодавством РФ.

Адвокатська таємниця

Кожен, хто звертається до професійного юриста у кримінальній, цивільній, адміністративній чи арбітражному справі повинен знати, що він зобов'язаний зберігати адвокатську таємницю. Такий таємницею є будь-які відомості, пов'язані з наданням правової допомоги своєму довірителю, в тому числі і сам факт звернення за такою допомогою.

Держава законодавчо закріплює право на адвокатську таємницю. Відповідно до Закону професійний юрист не може бути викликаний і допитаний як свідок про обставини, які стали йому відомі у зв'язку зі зверненням до нього за юридичною допомогою або в зв'язку наданням такої допомоги.

Юридичні послуги адвоката в Москві

Професійні юристи Московської міської колегії адвокатів надають юридичну допомогу по всім галузям права, а саме:

кримінальні справи . Адвокати у кримінальних справах здійснюють захист підозрюваних, обвинувачених, підсудних та засуджених на всіх стадіях кримінального судочинства; представляють інтереси потерпілих і свідків у рамках кримінального процесу.

цивільні справи . Професійні юристи у цивільних справах здійснюють досудову правову підтримку і судове представництво позивачів і відповідачів по всіх галузях цивільного права - сімейного, житлового, спадкового, земельного, страхового права. Здійснюють захист прав споживачів.

Арбітражні справи. Арбітражні адвокати Москви здійснюють юридичний супровід бізнесу. Представляють інтереси довірителів (громадян, індивідуальних підприємців і юридичних осіб) в судах загальної юрисдикції та арбітражних судах.

Адміністративні справи. Професійні адвокати Москви, що спеціалізуються в області адміністративного права, надають правову допомогу громадянам у галузі охорони прав і свобод людини, захисту особистості, суспільної моральності і власності. Також наші юристи займаються захистом економічних інтересів громадян і юридичних осіб.