Реклама
Реклама
Реклама

Відомий російський шеф-кухар, учасник "Пекельної кухні" загинув в ДТП

Чоловік розбився на смерть, виїхавши на "зустрічну"

Ілля Посохін - відомий російський шеф-кухар, чотириразовий дипломант Кремлівських кулінарних змагань і телеведучий популярного проекту "Пекельна кухня" - загинув в ДТП в Примор'ї. Він не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Посохіна було 34 роки.

Посохіна було 34 роки

Фото: instagram.com/posokhiniliy

Аварія сталася вночі 16 січня на автодорозі Осинівка-Рудна Пристань в Анучінском районі, повідомляє PrimPress . Ілля Посохін, який перебував за кермом Toyota Premio, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, там і відбулося лобове зіткнення з автомашиною Nissan Tino.

В результаті аварії відомий шеф-кухар помер на місці ще до приїзду бригади швидкої допомоги. Водій і пасажир Tino, а також пасажир Premio (в машині Посохіна перебувала його мати) були госпіталізовані.

Ілля Посохін був учасником телепроектів "Пекельна кухня" і "Російська кухня - нові горизонти", а також чотириразовим дипломантом Кремлівських кулінарних міжнародних змагань. Працював в ряді відомих ресторанів Владивостока. Зараз на сторінках Посохіна в соціальних мережах друзі і колеги висловлюють свої співчуття.