Реклама
Реклама
Реклама

Посольство США запропонувало росіянам отримувати американські візи в Києві

  1. поділіться

Що бажають обзавестися візою США не зобов'язані бути резидентами України, проте повинні фізично знаходитися на її території
Що бажають обзавестися візою США не зобов'язані бути резидентами України, проте повинні фізично знаходитися на її території.
«Заявники не зобов'язані бути резидентами України для отримання візи в посольстві США в Києві, але повинні фізично знаходитися в Україні під час подачі заяви на візу та отримання візи, оскільки ми не можемо приймати заяви від громадян поштою, поки вони знаходяться за межами України» , - цитують УН повідомлення прес-служби посольства США в Україні.
Відзначається, що на співбесіді необхідно вказати адресу фактичного проживання в Україні (готель, родичі, офіс) і сплатити візовий збір в «Райффайзен Банку Аваль» України до початку інтерв'ю. Якщо віза буде схвалена, видача паспорта здійснюється тільки в межах України.
Нагадаємо, посольство США в Москві відновило видачу віз. В адміністрації Трампа розглядають посилення заборонних заходів при в'їзді іноземців в США.

поділіться

Теги: Віза США , росіяни , Київ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.