Реклама
Реклама
Реклама

Корстон-Серпухов

Спасибі, що Ви відвідали наш сайт. Ми сподіваємося, що інформація, представлена ​​тут, допоможе спланувати Ваш відпочинок і справи в Корстон-Серпухов.

Одним з пріоритетних напрямків комплексу є організація бізнес-заходів різного характеру. Сучасний бізнес-центр з офісами класу "А", як не можна краще обладнані 4 зали місткістю від 30 до 400 осіб. готель Korston **** розпорядженні 79 комфортабельними номерами від стандарту до напівлюкси і люкси, обладнаними відповідно до сучасних готельними вимогами.

У «Korston Club Hotel» розташовано кілька ресторанів, так наприклад можна відвідати панорамний ресторан на 15-му поверсі Extra Lounge . Для цінителів італійської кухні ресторан EVOO на другому поверсі комплексу, а подивитися на нічне небо під скляним дахом, насолоджуючись ароматною чашкою кави можна в ресторані міст Любові . А так же шведський стіл в ресторані Le Buffet , Любителі японської кухні можуть цілодобово покуштувати шедеври шеф кухаря в ресторані #SelfieBar . Federico Roccabianca кращий пиццайоло Корстон приготує для Вас справжню італійську піцу. Чекаючи друзів в нашому місті розваг Вам не буде нудно - наш бар Promenade запропонує найсмачніші коктейлі та напої.

#SelfieBar представляє кращі страви азіатської кухні: роли, суші, сашимі, супи, гарячі страви, салати, фірмові страви, а також величезний вибір світових алкогольних і безалкогольних напоїв та коктейлів. Наш шеф-кухар особисто контролює постачання свіжих інгредієнтів. Ми дбаємо про наших дорогих гостях, тому вибираємо тільки якісні продукти і напої. Спеціально для кожного гостя ми створили комфортну і дружню обстановку - для нас важливо, щоб вам було затишно! Відпочити і підкріпитися в #SelfieBar можна смачно і недорого! Конкурси та розіграші призів очікують гостей.

І звичайно ж один з кращих кінотеатрів розташований у нас, 4 залу - 2D і 3D обладнання, звук Dolby Digital Surround EX, дитячий парк, де можна залишити дитину під пильним наглядом наших співробітників і насолоджуватися приємною атмосферою в одному з наших ресторанів, а так само для Вас працює боулінг , більярд і багато іншого.

«Korston Club Hotel» - НАШЕ МІСТО РОЗВАГ.


Розташування: в 78 км на південь від Москви по Сімферопольському шосе (1 година їзди по якісної незавантаженої трасі), в центрі міста Серпухов на перетині вулиць Ворошилова і Борисовському шосе Перша лінія.

Адреса: Московська область, г.Серпухов, Борисовському шосе, будинок 1. У безпосередній близькості другого бетонне кільце, по якому можливий виїзд на Київське шосе (траса А 108), 78 км до аеропорту Домодєдово і зручний проїзд на територію нової Москви. Координати: 54 ° 55'4 "N 37 ° 25'35" E

Спасибі, що Ви відвідали наш сайт