Реклама
Реклама
Реклама

Як купити місце на кладовищі в Києві?

  1. Де вихід?
  2. Роль похоронних агентств
  3. Хто несе відповідальність?
  4. Боротьба з порушеннями
  5. Винятки з правил

Для відповіді на це питання слід перш за все звернутися до зводу законів країни Для відповіді на це питання слід перш за все звернутися до зводу законів країни. В Україні покупка місць на будь-якому цвинтарі заборонена. Місця для могил надаються безкоштовно. Це записано в законодавстві країни. Будь-який випадок порушення правила карається тим, що на винуватця заводиться кримінальна справа. Вся проблема полягає в тому, що в країні катастрофічно недостатньо місць для поховань. Усередині Києва всі кладовища вже офіційно закриті. Виділяються місця тільки в передмістях.

Де вихід?

Влада вживає заходів до подолання цих труднощів. Скоро під Києвом, в Києво-Святошинському районі буде побудовано нове кладовище. Тоді питання трохи втратить свою гостроту. Передбачається також облаштовувати і розширювати існуючі кладовища, наприклад, в районі передмістя Віта-Поштова адміністрація викупляє землі для поховань.

Роль похоронних агентств

Похоронне бюро "Грааль" допомагають громадянам врегулювати всі складні проблеми по організації похорону , Пов'язані з доглядом близької людини в інший світ.

Широка популярність і високу якість обслуговування в похоронному агентстві Грааль:

  1. За викликом працівник бюро може приїхати навіть серед ночі
  2. На підприємстві запроваджено цілодобовий графік роботи.
  3. Чіткий план необхідних дій складається негайно.


Це допомагає людям, що знаходяться в стресі, прийти в себе і діяти грамотно і без порушень закону.

У Грааль є все необхідне для забезпечення гідного рівня похорону:

  • аксесуари: вінки , Свічки, стрічки
  • Прикраси для надгробки: написи, пейзажі, написи, виконані за допомогою гравіювання
  • Труну за бажанням заявника з різних порід дерева, з оббивкою
  • Огорожу навколо могили.


Агентство організовує необхідний транспорт на кладовищі по різних цінових рівнях.

Хто несе відповідальність?

За всю цю сумну і важку проблему відповідає в Києві спеціальний комбінат, який займається справами 28 кладовищ. Він організовує на наявних кладовищах розширення їх територій: розчищати різні завали і звалища сміття. Встановлюється суворий облік вільних місць. Створюється електронна база даних по всім кладовищ. Посилюється робота з співробітниками з метою профілактики порушень закону та продажу місць для могил.

Боротьба з порушеннями

Корупція в таких складних умовах процвітає пишним цвітом. Незаконна купівля місця коштує величезні гроші. І фактично можна отримати найкраще місце, якщо добре заплатити. Громадяни повинні в разі, якщо у них вимагають гроші, звертатися в міліцію.

Винятки з правил

Але іноді може бути знайдений вихід. Справа в тому, що законом України передбачені підпоховання в уже існуючі могили родичів, після закінчення 20 років з моменту попереднього поховання. Це різновид родинного поховання. Необхідно мати згоду санітарної служби і згоду сім'ї. Ще один варіант: альтернативою звичайному похованню в могилу може бути також кремація . Це не безкоштовна послуга, але вона звільнить від вирішення гострої питання про місце поховання.

Послуги Бюро Грааль

Де вихід?
Де вихід?
Хто несе відповідальність?