Реклама
Реклама
Реклама

статті

  1. Адаптивний дизайн. Що це?

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 12 декабря 2017 Переглядів: 1 132

Сьогодні весь Світ знаходиться перед нашими очима. Будь ви дитиною або літньою людиною, всіх так чи інакше зачіпає світ Інтернету. Ми живемо в той час, коли технології стають все більш прогресивні кожен день, поліпшуються кожну секунду. Кожна компанія бажає мати власний сайт для ефективної взаємодії зі своїми партнерами і клієнтами. Ваш сайт працює на вас 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Якість вашого сайту - це довіра до виробленої вами продукції і послуг. Це один з кращих засобів для залучення і підтримки потенційних клієнтів.

Детальніше: Все ще використовуєте старий сайт? 5 причин, чому вам потрібно оновити його сьогодні!

Подробиці Автор: Володимир Опубліковано: 20 марта 2017 Переглядів: тисячі триста вісімдесят один

Популярність мобільних пристроїв зростає Популярність мобільних пристроїв зростає. Просто озирніться навколо! Все, що потрібно зробити, - це вийти на вулицю, поглянути на людей, які обідають разом, втупившись у свої телефони, або на тих, хто відправляє повідомлення на ходу, за кермом. В особливо дивовижні випадки користувачі гаджетів йдуть, їдять і друкують смс одночасно.

Дійсно, легко панікувати з приводу такого відхилення і критикувати мобільний бум, як щось віднімає зараз і мало не руйнує людське спілкування в певний вид. Але не можна сказати, що подібні зауваження цілком ґрунтуються на реальності.

Детальніше: Чому в 2017 році слід сконцентруватися на оптимізації сайтів для мобільних пристроїв

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 27 cічня 2017 Переглядів: 1047

Представники бізнесу повністю модернізує свої сайти кожні два або три роки Представники бізнесу повністю модернізує свої сайти кожні два або три роки. Фахівці рекомендують проводити зміни в самій технології роботи і дизайні майданчика. Разом з сайтом також зміниться і сам бізнес. Так що редизайн часто розглядається в якості нового поштовху для залучення цільової аудиторії. До того ж деякі зміни в технологічному плані вимагають модернізації сайтів, в тому числі розвиток мобільних технологій і електронної комерції.

Детальніше: Чи потрібні модернізація і редизайн сайту?

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 25 cічня 2017 Переглядів: 1527

Адаптивний дизайн. Що це?

Виходячи в інтернет, люди все частіше використовують не тільки персональні комп'ютери, ноутбуки, але і мобільні пристрої, такі як смартфони, телефони, планшети та інші Виходячи в інтернет, люди все частіше використовують не тільки персональні комп'ютери, ноутбуки, але і мобільні пристрої, такі як смартфони, телефони, планшети та інші. Отже, спробуємо розібратися, що ж таке адаптивний дизайн сайту?

Детальніше: Адаптивний дизайн. Що це?

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 08 декабря 2016 Переглядів: 2189

Нас часто запитують: «скільки коштує мобільний дизайн сайту?» І чекають від нас чіткої відповіді. Ми можемо відповісти, - 753 гривні 56 копійок. :)

Це як запитати у продавця нерухомості: «скільки коштує квартира?». Але можна купити однокімнатну, можна п'ятикімнатну. Є квартири в обласному центрі і маленьких містах. Будинок може бути новим, квартира з ремонтом, або старий будинок і «вбита хрущовка». Ріелтор зможе дати вам однозначну відповідь на ваше запитання? Без вказівки точних побажань - немає.

Детальніше: Скільки коштує дизайн сайту адаптований під мобільні пристрої?

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 24 листопад 2016 Переглядів: 1111

Сайт компанії - це її обличчя, візитна картка і перше враження Сайт компанії - це її обличчя, візитна картка і перше враження. Грамотно розроблений дизайн, продумана структура, навігація, зрозуміла для користувача інфографіка, завжди свіжий і доречний контент - ось основи інтересу і довіряючи аудиторії відвідувачів. У розробку ресурсу і його інтерфейс повинна бути закладена концепція компанії, її місії та мети. Тільки при таких умовах товари і послуги підприємства будуть затребуваними і принесуть прибуток і подальше процвітання для бізнесу.

Детальніше: Навіщо потрібна адаптивна верстка сайту, адаптивний дизайн сторінок

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 17 листопад 2016 Переглядів: тисячі шістьдесят-одна

Оптимізація сайту за допомогою поліпшення юзабіліті і розробки оригінального дизайну - це найбільш значуща стадія ведення web-проекту в рамках його подальшого просування Оптимізація сайту за допомогою поліпшення юзабіліті і розробки оригінального дизайну - це найбільш значуща стадія ведення web-проекту в рамках його подальшого просування. Як ви думаєте, чи буде користувач продовжувати вивчення майданчика, якщо, наприклад, запроваджений вами пакет шрифтів ускладнює процес сприйняття текстової інформації? Чи не покине потенційний клієнт інтернет-магазин, в якому колірне рішення підібрано настільки кострубато, що вже через 5 хвилин починають боліти очі?

Детальніше: Оптимізація сайту: поліпшення юзабіліті за рахунок розробки зручного меню, читабельною пакета ...

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 09 листопада 2016 Переглядів: 997

Дизайн сайту - один з важливих факторів, що впливають на зростання продажів Дизайн сайту - один з важливих факторів, що впливають на зростання продажів. Щоб конверсія росла, дизайн повинен бути хорошим. Що це означає? Це означає, що зовнішній вигляд сторінок повинен подобатися цільової аудиторії і, що важливо, відповідати її очікуванням.
Отже, якщо ви - власник продає сайту, що вам необхідно знати про його дизайні?

Детальніше: 6 надзвичайно важливих фактів про дизайн сайту, що продає

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 13 жовтень 2016 Переглядів: тисяча сто сімдесят чотири

Адаптивний веб-дизайн відносно новий тренд в створенні сайтів. Але завдяки перевагам, які він надає, цей метод розробки інтернет сторінок вже встиг завоювати популярність серед вебмайстрів.

Детальніше: Що таке адаптивний веб-дизайн

Подробиці Автор: Denis Опубліковано: 11 серпня 2016 Переглядів: 1220 Отримати

Багато власників сайтів задають собі питання, чи потрібно їм оптимізувати сайт для мобільних пристроїв. Раз у Вас є сайт, думаю, вам би хотілося, щоб люди потрапили на нього змогли отримати зручний доступ до інформації яку ви там розмістили. А з кожним днем ​​людей, які шукають інформацію зі смартфонів ставати все більше. Звідки такі цифри? ...

Детальніше: Оптимізувати сайт для мобільних. Чи потрібно?

Що це?
Детальніше: Все ще використовуєте старий сайт?
Детальніше: Чи потрібні модернізація і редизайн сайту?
Що це?
Отже, спробуємо розібратися, що ж таке адаптивний дизайн сайту?
Що це?
Це як запитати у продавця нерухомості: «скільки коштує квартира?
Ріелтор зможе дати вам однозначну відповідь на ваше запитання?
Детальніше: Скільки коштує дизайн сайту адаптований під мобільні пристрої?
Як ви думаєте, чи буде користувач продовжувати вивчення майданчика, якщо, наприклад, запроваджений вами пакет шрифтів ускладнює процес сприйняття текстової інформації?