Реклама
Реклама
Реклама

Хто бачить мої історії вконтакте. Як зробити історію вконтакте з комп'ютера

  1. Як додати історію Вконтакте
  2. Як зробити історію в Вконтакте 2017
  3. Як зробити історію в Вконтакте з комп'ютера
  4. Історія в ВК з комп'ютера

Сьогодні ви дізнаєтеся про нову функцію в мобільному додатку ВК - історіях. Ми докладно розповімо про те, як зробити історію в Вконтакте. Отже, давайте почнемо. Можливість переглядати виникла не так давно, всього пару місяців назад. Вони замислювалися розробниками соціальної мережі, як нова функція , За допомогою якої можна привітати своїх друзів або передплатників Вконтакте зі святами. Або розповісти людям, що цікавого відбулося з вами за день. Чому тільки за день, вірніше, за останню добу? Тому, що за задумом творців нової функції, перегляд історії буде доступний тільки 24 години. По закінченні цього терміну всі історії видаляються. Аналогічно історіям в Інстаграме, про які ми розповідали раніше на сайті сайт. Багато користувачів ВК вже навіть встигли «викрити» соціальну мережу в крадіжці ідей Інстаграма. Але варто зазначити, що Інстаграм сам «запозичив» цю функцію з Снапчата.

Перейдіть за адресою, який ви бачите на скріншоті вище. Там описана нова функція. Варто сказати, що історії у Вконтакте - це не тільки набір знятих фотографій. Крім знімків ви можете додавати в свій сюжет і короткі відеоролики. Довжина відео не повинна перевищувати 12 секунд. Також є можливість підписувати свої фотографії, додавати графіті і смайли. Це все допоможе вам більш повно розкрити суть того, що відбувається. Користувачі ВК люблять такі «фішки», тому ваша історія набере більше переглядів і, відповідно, ви отримаєте більше лайків. Для замовлення ще великої кількості лайків Vkontakte, в наше агентство.

Тепер приступимо до розгляду самого алгоритму додавання історії ВК. Для цього:


Для цього:

  • Натисніть кнопку зі стрілкою, як показано на малюнку 1 внизу.
  • Відзначте пункт «В історію» і натисніть кнопку «Відправити» (2 - на зображенні нижче).


Відзначте пункт «В історію» і натисніть кнопку «Відправити» (2 - на зображенні нижче)



В контакті відносно недавно з'явилася можливість ділиться з друзями і передплатниками «Історіями». Що ж це з себе представляє? Історії - невеликий відеоролик, тривалістю до 12 секунд, в якому можна розмістити фотографії, стікери, які надає Вконтакте, а також відеоролики. Зрозуміло, це не новинка серед соціальних мереж і додатків (подібне давно зроблено в Instagram), але Вконтакте такий формат використовується вперше.
Історія зберігається максимум добу, щоб не засмічувати стрічку і показувати тільки актуальні події та може бути розіслана в особистих повідомленнях заданої колі людей. Той, хто створив відеоролик, в курсі хто його відкрив і скільки всього переглядів. Список доступних історій ваших друзів розташований в новинах і він завжди буде перед вашим поглядом. Прибрати через настройки його не можна, тобто відключити історії, якщо вони вас дратують, досить проблематично. Обіцяли залишити історії тільки на основній вкладці новин, але особисто мене вони переслідують на всіх. Перейдемо до питання створення історії.

Як додати історію Вконтакте

Історію можна додати тільки власникам iphone і android. З комп'ютера створити історію на поточний момент не можна.
На жаль, у мене windows phone , На якому у мене немає можливості створити історію. Тому скріншотів не буде, скажу лише де розташована заповітна кнопочка.
Перейдіть в розділ Новини і ви побачите Історії друзів.

Зліва буде та сама кнопка. Ще раз повторю додавання історій є тільки для офіційних додатків Вконтакте під iphone і android. Сподіваюся для веб - версії цього робити не будуть.

Під кінець грудня 20016 року розробники ВК запустили нову фішку для своїх користувачів - історії. Тепер на майданчику, так само як і в Інстаграме, можна розмістити короткий сюжет про своє життя. У цій статті ми розповімо, як зробити історію в Вконтакте. Відразу хочеться відзначити, що ВК дозволяє создвать історії тільки з гаджета або планшета. для звичайної версії сайту така опція не передбачена. У сюжет можна помістити фотки і відеоролики тривалістю не більше дванадцяти секунд, прикрасити їх графіки і навіть відправити в діалозі одному. Розберемо по порядку, з чого почати.

Як зробити історію в Вконтакте 2017

Щоб зробити історію в Вконтакте 2017, перейдіть в ресурс з гаджета. Доторкніться до вкладки новин.

  1. Вгорі ви побачите невеликі кружечки із зображенням своїх друзів, а також гурток з написом «Історія».
  2. Натисніть на цю область і приступите до створення.
  3. Щоб вибрати заздалегідь зняті фотки з галереї, натисніть на квадрат зліва, де показаний маленький квадрат зі знімком.
  4. Якщо хочете зняти кліп, утримуйте кнопку в середині екрану.


Якщо хочете зняти кліп, утримуйте кнопку в середині екрану

Як тільки фотки відібрані, а відеосюжет відзнято, внизу екрану з'являться додаткові клавіші для додавання стікерів, написів і графіті. Прикрасьте сюжет, щоб урізноманітнити його. Будь-стікер можна перемістити в те місце, де він буде краще виглядати, а напис зробити в одному з 8 запропонованих кольорів. Коли все готово, і ви бажаєте показати своє творіння друзям, перемістіть свою увагу вгору екрану. Тут можна побачити 2 іконки - зі знаком шестикутника і стрілочкою, яка вказує вниз. Іконка шестикутника - налаштування історії. Якщо торкнутися цієї області, вам буде запропоновано три опції. Ви можете зберегти все, що викладаєте в галерею, вибрати, кому хочете показати сюжет і приховати історії інших.


Ви можете зберегти все, що викладаєте в галерею, вибрати, кому хочете показати сюжет і приховати історії інших

Про те, як це організувати, ми пишемо. Щоб дізнатися статистику сторі, знову натисніть на неї. Внизу будуть вказані перегляди, коменти і лайки. Мало лайків? Приходьте сюди за накруткою. А якщо вам набридло отримувати багато уваги, завжди можна видалити сюжет. Для цього натисніть на знак трьох точок внизу і виберіть відповідних пункт.


Для цього натисніть на знак трьох точок внизу і виберіть відповідних пункт

Як зробити історію в Вконтакте з комп'ютера

Зробити історію в Вконтакте з комп'ютера на даний момент не можна. У сервісі немає технічної можливості, яка дозволяла б відзняти ролик прямо з веб камери та моментально перенести його на ресурс. З ПК можна подивитися сторі інших. Також як і на гаджеті ця опція розташовується в розділі новинної стрічки. Якщо ви бачите мало історій, значить, ваші передплатники і друзі не надто активно використовують цю функцію або не хочуть ділитися новинами зі свого життя. Додавайте, щоб подивитися більше нових сюжетів.


Доброго времени суток, всім відвідувачам блогу, сьогодні ми розповімо як створити історію Вконтакте з комп'ютера. А також що це таке і для чого ?!

Сенс «Історій» в тому, що ви можете ділитися з друзями короткими роликами довжиною 12 секунд, знятими на ваш андроїд телефон або айфон, або ж ділитися картинками і фотографіями.

Основна зручність використання даного інструменту , Звичайно ж, з мобільних пристроїв . Коли все під рукою і відео, і фотографії, і камера для того, щоб все це зняти в реальному часі.

Але тут виникає питання - «як же зробити і додати історію з ноутбука і додати її через?». Адже телефон іноді розряджається, а порадувати своїх друзів своєю історією ой як хочеться.

Історія в ВК з комп'ютера

Для початку давайте знайдемо цю функцію, як то кажуть «з компа».

Якщо відкрити Вк з вашого ноутбука, то історії можна знайти у вкладці «Новини», цей розділ відкривається за замовчуванням, як тільки ви залогінетесь на сайті.

Тепер переходимо до найголовнішого:

  1. Проходимо по посиланню;
  2. Шукаємо в нижній частині сторінки поле «code»;
  3. Вставляємо туди цей код, як показано на зображенні:

return API.stories.getPhotoUploadServer ({ «add_to_news»: 1});



Милуємося результатом!

Чому тільки за день, вірніше, за останню добу?
Що ж це з себе представляє?
Мало лайків?
А також що це таке і для чого ?
Але тут виникає питання - «як же зробити і додати історію з ноутбука і додати її через?