Реклама
Реклама
Реклама

FAQ | Як найкраще виводити гроші з платіжних систем?

  1. Платіжна система «WebMoney»
  2. Виведення грошей з платіжної системи «Qiwi»
  3. Виводимо гроші за допомогою сервісу «Яндекс.Деньги»
почати обмін

Дата публікації: 2016-05-21

Приємно бачити на своєму електронному гаманці кругленьку суму
Приємно бачити на своєму електронному гаманці кругленьку суму. В голову відразу приходять ідеї, як краще її витратити. Але щоб отримати гроші на руки їх спочатку потрібно вивести, а це не завжди легко, особливо якщо операція проводиться в перший раз. На щастя, кожна платіжна система надає докладну інструкцію процесу виведення коштів, слідуючи якій навіть недосвідчений користувач зможе вивести гроші на банківську картку або будь-яким іншим способом.

Але у кожного клієнта платіжної системи рано чи пізно виникає питання: як краще виводити електронні гроші? Адже способів багато і не варто обмежуватися умовами однієї системи. Кожен має право вибирати, яким сервісів довіряти свої гроші. Тим більше що ситуації бувають різні: хтось віддає перевагу виводити гроші на банківську картку, інші використовують функцію переказу готівки, а кому-то підходить тільки один варіант - поштовий переказ. У всьому цьому різноманітті досить легко заплутатися, тому далі спробуємо розібратися, як краще виводити гроші в кожному окремому випадку.

Як відомо, конкуренція - це двигун прогресу. Але вигоду від суперництва платіжних систем в результаті отримує користувач. Щоб привернути увагу потенційних клієнтів, доводиться знижувати комісію і покращувати умови надання послуг. Наприклад, платіжна система «Яндекс.Деньги», ще п'ять років тому, не працювала з невеликими інтернет-магазинами, тільки з сервісами, які давали великий оборот фінансів. Зараз, все кардинально змінилося і «Яндекс.Деньги» працюють з усіма. Через постійної зміни умов роботи платіжних систем, вибрати кращий спосіб виведення електронних грошей досить складно.

Платіжна система «WebMoney»

«WebMoney» довго утримувала лідируючу позицію на російському ринку обігу електронних грошей. На даний момент, системою видано більше 600 тисяч атестатів. Електронну валюту «WebMoney» підтримують практично всі інтернет-магазини. Список способів виведення грошей дійсно широкий, але розглянемо тільки ті, які найчастіше використовуються клієнтами:

  1. Банківський переказ. Системою встановлений мінімальний відсоток за проведення операції. У разі виведення грошей в рублях (WMR), комісія складе 0,8% від суми переказу. Додаткову комісію встановлює банк, який бере транзакцію. Якщо виводити гроші в доларах або євро (WMZ і WME), то комісія складе 1,5%, плюс витрати банку. Гроші виводяться протягом доби.
  2. Банківська картка. Два роки тому, для виведення коштів на картку, потрібно було надати її скани, тільки в цьому випадку проводилася виплата. Картка прив'язувалася до аккаунту і ніхто, крім її власника, не міг виводити гроші. Зараз переклад можна робити на будь-яку банківську карту, вказавши її номер. Отже, як краще виводити електронні гроші? У рублях або іншій валюті? В принципі, різниці немає, оскільки на всі три валюти встановлений мінімальний відсоток комісії - 1%. У разі виведення грошей в рублях чекати перекладу доведеться близько доби, а в зарубіжній валюті не більше трьох.
  3. Електронні гроші. Переказ грошей з «WebMoney» на іншу платіжну систему проводиться миттєво, а комісія за транзакцію - 0,5%.
  4. Висновок за допомогою терміналу. Це швидко, надійно і безпечно. Досить увійти в свій аккаунт через термінал, вибрати відповідний спосіб виведення і підтвердити операцію за допомогою мобільного телефону. Комісія в цьому випадку становить лише 1%. Висновок проводиться миттєво.

Це далеко не повний список способів виведення грошей за допомогою «WebMoney», їх набагато більше. Але цієї інформації достатньо, щоб зробити висновок, як краще виводити гроші: на банківську карту, переказом або за допомогою терміналу.

Виведення грошей з платіжної системи «Qiwi»

Платіжна система «Qiwi» також надає своїм клієнтам кілька способів виведення грошей. Розглянемо їх детальніше:

  1. Переказ коштів на поточний банківський рахунок. Більше 200 банків підтримують переклади з платіжної системи «Qiwi» . У всіх однакова комісія - 1,6% від суми переказу. Різниця тільки в часі (від 10 хвилин до доби) і в обмеженнях на максимальний розмір суми виведення (від 15 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Якщо порівняти з платіжною системою «WebMoney», то там умови виведення електронних грошей набагато краще.
  2. Виведення грошей на банківську карту також не радує своєю комісією - 2% від суми транзакції і плюс 50 рублів.
  3. Виведення коштів за допомогою компаній, що надають послуги грошових переказів ( «Anelik», «Western Union», «Money Send», «Contact», «Visa Direct» і «Пошта Росії»). Комісія за переказ - 2% від загальної суми.
  4. «Qiwi Visa Plastic» - пластиковий аналог гаманця «Qiwi Visa Wallet». Цією карткою можна користуватися в усіх країнах світу для оплати послуг, покупки товарів і зняття коштів через банкомати. Примітно, що при використанні карти комісія з боку «Qiwi» відсутня.

Отже, як же краще виводити електронні гроші, за допомогою «WebMoney» або «Qiwi»? Для точної відповіді необхідно розглянути ще одну популярну в Росії платіжну систему - «Яндекс.Деньги».

Виводимо гроші за допомогою сервісу «Яндекс.Деньги»

Сервіс «Яндекс» починав, як російська пошукова система, але з часом можливості популярного ресурсу виросли. З'явилися додаткові послуги, серед яких система платежів « Яндекс гроші ». На жаль, вона помітно поступається вищеописаним сервісів. Справа в тому, що практично за всі фінансові операції з виведення коштів знімається комісія від 3% і вище. Платіжна система «Яндекс.Деньги» демонструє, як краще не виводити гроші, тому як відсоток за проведення фінансових операцій дійсно високий в порівнянні з іншими.

З вищесказаного можна зробити висновок, що кращі умови для виведення електронних грошей надає платіжна система «WebMoney». Тільки є одна умова: щоб виводити гроші з системи, потрібен формальний атестат. Для його отримання досить відправити скани паспорта та коду ІПН в службу підтримки. Протягом доби вам відкриють доступ до всіх опцій сервісу.

Але найпростішим способом виведення електронних грошей є наш обмінник . Сервіс легко конвертує ваші електронні гроші в гроші на карту Ощад або Тінькофф банку .

Але у кожного клієнта платіжної системи рано чи пізно виникає питання: як краще виводити електронні гроші?
Отже, як краще виводити електронні гроші?
У рублях або іншій валюті?
Отже, як же краще виводити електронні гроші, за допомогою «WebMoney» або «Qiwi»?