Реклама
Реклама
Реклама

Mediat thanë disa arsye për vdekjen e djalit të tij Sergei Ivanov, i cili u mbyt në Emiratet e Bashkuara Arabe

Foto: Mikhail Pochuev / TASS

15743

dp.ru

6 nëntor 2014 11:55

Djali i kreut të administratës presidenciale të Federatës Ruse Sergej Ivanov Aleksandri u mbyt në Emiratet e Bashkuara Arabe, duke shpëtuar vajzën e tij. Tragjedia shpërtheu më 3 nëntor 2014 në Dubai në plazh mes hoteleve Mina ASalam dhe Burj Al Arab, ku Aleksandër Ivanov po pushonte me familjen e tij.

Versionet se si djali i Sergei Ivanov u mbyt në Emiratet janë shfaqur tashmë në media. Një nga arsyet për vdekjen e Aleksandrit Ivanov e quajti stuhinë që shpërtheu atë ditë. Gazetarët, duke iu referuar dëshmitarëve, shkruajnë se valët e papritura filluan në det. Aleksandër Ivanov ishte në gjendje ta shtynte birin e tij në breg, me të cilin ai kishte notuar, por ai vetë nuk mund të notonte.

Detajet e vdekjes së djalit të tij, Sergei Ivanov, i cili u mbyt në Emiratet e Bashkuara Arabe, filluan të shfaqen në media. Ata raportuan se njeriu pothuajse u zhvendos menjëherë në breg, por ambulanta arriti vetëm gjysmë ore më vonë. Mjekët bënë gjithshka të mundur për të shpëtuar Aleksandrin Ivanov, por ata nuk patën sukses.

Djali i Sergei Ivanov mbytur në Emiratet e Bashkuara Arabe nuk është aksidentale, sipas disa dëshmitarëve okularë. Sipas tyre, mjekët e ambulancës që arritën në skenën e tragjedisë nuk kishin asgjë tjetër veçse një ekran. Dëshmitarët besojnë se vdekja e Aleksandrit Ivanov nuk ishte një aksident, por një vrasje e maskuar.

Djali i Sergei Ivanov, i cili u mbyt në Emiratet më 3 nëntor 2014, ishte 37 vjeç. Ai shërbeu si Zëvendës Kryetar i Vnesheconombank. Aleksandër Ivanov la një grua dhe dy fëmijë. Djali i Sergei Ivanov u diplomua nga MGIMO dhe Akademia e Financave. Nga 2002 në 2006, ai punoi në VTB, pastaj shkoi në Vnesheconombank. Posti i parë në vendin e ri ishte posti i zëvendësdrejtorit të departamentit. Në vitin 2012, ai u bë zëvendëskryetar i bordit.

Vdekja e djalit të Sergei Ivanov në prag të 5 nëntorit 2014, u konfirmua në Vnesheconombank . "Banka ka pësuar një humbje të tmerrshme, ka vdekur, një autoritet i lartë, një autoritet i padiskutueshëm në fushën e tij, Aleksandër Sergejeviç si një person i mrekullueshëm dhe modest me cilësi personale të ndritshme dhe të thellë. .

Kremlini ka shprehur tashmë ngushëllime të thella për kreun e administratës presidenciale Sergei Ivanov dhe familjen e tij mbi vdekjen e djalit të tij Alexandra Ivanova i cili u mbyt në Emirates më 3 nëntor 2014.